"Caffe ALBFORUMI"

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: "Caffe ALBFORUMI"

qe sot KAFE BAR ALBFORUMI do punesoje ndonje plake qe di me pa filxhonin...

njifni ndonji?

357.jpg

shifni ket tipin ke banaku si po pret qe tia shofin /pf/images/graemlins/laugh.gif

just_me

Primus registratum

kafeja turke eshte specialiteti yne...

or s6t6n6 na pershendet i cik or ti...duket qe se ke ndjere hic mungesen e kamarieres me te mire...po sidoqofte une ju kam xhan e u ktheva prape.... :kiss:

ou po jim morrison nga behet se kam pa fare...? :confused:

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] qe sot KAFE BAR ALBFORUMI do punesoje ndonje plake qe di me pa filxhonin...

njifni ndonji?

[/qb]
une kam kohe qe e kam bere si propozim.

just_me

Primus registratum

nje kafe per te gjithe e duam t'ju shohim ne forme se kena edhe zgjedhjet tani...
jim si me je mire? :kiss:

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 21sere:
[qb] nje kafe per te gjithe e duam t'ju shohim ne forme se kena edhe zgjedhjet tani...
jim si me je mire? :kiss: [/qb]
rehat sere,,,,,,,,,,e shtyme,,,,,,,,,ti ca ke bo?

S

Scorpion

Guest

Dua nje kafe me tre sheqer dhe qumesht!!! Te jete e embel ama. Jam shume pergjumesh. :tipsy: Ju lumshin duart!

S6T6N6

Forumium maestatis

club4520.jpg

po pi nje xhin tonic... vendosa te rihap klubin /pf/images/graemlins/laugh.gif kush ofrohet vullnetar per te punu ktu?!

Princesha

Primus registratum

per me punu jo, po me pi po /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ah tu rrit nera, djal i mir boll je...po pse mu jo-alkolike apo te dukem si dejshem vedit /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

jo moj ta marrsha po nga q1 ti shkrun gjithmone tek "dashnia" apo tek "kupidi", mendova se alkooli do te pengoje mendimin :shrug: sme the ca do pish :confused:

Princesha

Primus registratum

aaaaa m'paske dallu taman, vajz si un s'gjen kund tjeter...po nejse muhabet tjeter ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

shyqyr qe mi perkrahu dikush menimet /pf/images/graemlins/smile.gif

un me pi, ndonje pije freskuse se po m'dhem edhe pak qafa, se tu u marr me mesime deri tash, erdha pak me u clodh ktu te kafja jote s6, e ke ba bukur ktu nen palma, freskia, aroma e detit edhe noj cun me trup alametit /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ska ma mir

/pf/images/graemlins/laugh.gif Si e kishte emrin ajo pija ime se nuk e dallova dot... /pf/images/graemlins/wink.gif
Rozaline moj sa me hater te mbankan ty... :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: