"Caffe ALBFORUMI"

ermir celanji

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Fillimisht postuar nga @d:
[qb] Ska gje, pi une edhe per mjerimin tim edhe per shkelqimin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush pi drogen , s'pi rakine /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
eshte nje kenge me kete teks amon ma kujto icik.........
eshte nje tjeter
droga te merr jeten nuk behet shaka.........

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] Du vetem nje gote uje, me kete rast shohim se kush eshte kamarierja [/qb]
ta sjell vete pronari
benedetto_600.jpg

ene mos i luj kamarieret se jan lodh boll

just_me

Primus registratum

sere is here
si ju kam mor miq te kafenese....e di qe e keni ndjere mungesen time :eek: se kamarirere si une nuk ka po une jam top e mos me lodhni shume pronarin se e kam me kimet se duhet te me japi leket e lejes se zakonshme.(shaka)nje :kiss: per te gjithe sidomos per zeqon dhe jimin se me kas marre malli... :kiss:

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga just_me:
[qb] sere is here
si ju kam mor miq te kafenese....e di qe e keni ndjere mungesen time :eek: se kamarirere si une nuk ka po une jam top e mos me lodhni shume pronarin se e kam me kimet se duhet te me japi leket e lejes se zakonshme.(shaka)nje :kiss: per te gjithe sidomos per zeqon dhe jimin se me kas marre malli... :kiss: [/qb]
mirese u riktheve lol...
edhe ne na ka marre malli fort
ene kamarieret na kane mungu icik megjithese shqiptarja na ka dhan nje dore te forte.
nejse na nje gjo me pi ofron bari sot.........
bar-d.jpg

S6T6N6

Forumium maestatis

Me qe duhet publicitet une sot i ofroj per te pire te gjithe anetareve te AF... Ju do thoni se cfare e ka gjet pronarin qe ka ardh me kaq vrull?! DHE UNE JU THEM SE SHUME SHPEJT BEJ 2000 POSTIME NE ALBFORUM. /pf/images/graemlins/laugh.gif

y2k.jpg

prandaj pra te gjithe te hane e te pijne per shendetin tim ne llogarine time per 3 dite rresht /pf/images/graemlins/laugh.gif

y2k.jpg

@d@

Primus registratum

Nje kafe te zeze please dhe nje mashkull king me me bo shoqeri /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga @d:
[qb] Nje kafe te zeze please dhe nje mashkull king me me bo shoqeri /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
kafene ta ofrojme urdhero

cafe.jpg

per mashkullin eshte pak zor,po te kisha kohe do vija une me gjithe qef por tani jam i zene ne bar.

Shqiptarja

Primus registratum

Uhaaa cfare kafesh falso jepeshkan ketu mer!!!! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Uhaaa cfare kafesh falso jepeshkan ketu mer!!!! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do vish ne pune ti shqiptare pa leri llafet.......... :mad: :mad: :mad: