Shqiptarja
Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"
Mire, mire edhe kendje Jim!
:thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif
Mire, mire edhe kendje Jim!
:thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif
Per syckat e Satana-it nje kafe te zeze....:Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Me boni nje kafe te zeze... jam akoma ne gjume :sleep: duhet patjeter te hap syckat[/qb]
ene turke nuk eshte keq....Fillimisht postuar nga @d@:
[qb] turke ,se osht prish maqineria /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e qe shqiptarja sdo me linte pa kafe......Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Lol JIM, ja po te dergoj me "telegram" /pf/images/graemlins/laugh.gif :
![]()
Eshte ndyre pak filxhani, por s'ka dert! :thumbsup: [/qb]
ky redbulli im me ate makine do te pakten nje vit te arrij por qe do arrije eshte e sigurt mos e vra menjen .Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif
P.S Arriti kafja ne kohe?!
[/qb]
jo jo une e dergovaFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] S'me behet vone, edhe po te vij mas 1 viti, 15 apo 20!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a lum si ty,ne kete jete kaq te bukur cfare nu do te jepja per nje dite te mjeruar,per nje cast te erret,na mbyti drita neve ketej,Fillimisht postuar nga Morena:
[qb] nje dopio kumblle mu pleaseeeeeeee. /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS ,mora 3 ne provim :cry: eja qani me mua /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sa keq po mvjen qe kam lon pijen,se ma kishte qefi me pi me ty per mjerimin tend.Fillimisht postuar nga @d:
[qb] E di e di jam femer me fat una /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajd 1 me fund per shkelqimin tend dhe mjerimin tim /pf/images/graemlins/wink.gif
kamarier, dhe dy dopjo te tjera ! [/qb]
Tedi, ke ardh me vonese mi lal! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] A ka NAI caffe ktu me Se Rakine e kom Vete ... [/qb]
Problem i modh . QIs xhezven un dhe bomblen e gazit ne e boj Turke ...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]Tedi, ke ardh me vonese mi lal! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] A ka NAI caffe ktu me Se Rakine e kom Vete ... [/qb]