"Caffe ALBFORUMI"

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Me duhen ca balerina ketu ne lokal... A ka ndonje goce verdalle me origjine ruse?! Jim me ndihmo pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

s6, ruset jane pak te zena perkohesisht, por nuk duhet te behesh merak se sot ajo qe te kishte fut krahun ishte balerine e shkuar balerines, do e lere lokalin me goje hapur e sy zgurdulluar po e more ne pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

ore tamam spikere ishte, nuk i pushonte goja, drejt e ne sy te shihte, as i dridhej qerpiku hic...domosdo, brune agresive, di te zgjedhesh edhe ti.

S6T6N6

Forumium maestatis

Po nuk e mban mend ti ate... ka pas konkuru te misi parvjet. doli ne 5-ce

fairy

Primus registratum

une te pashe nga ballkoni, se tani ke fillu i ben pislliqet poshte shpise time. :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

macja e ka menien me u mor me thashethem... Beba mos je gjo me origjine ruse ti??? Do vish te kercesh ketu ne AFCAFFE

bebivogel

Forumium maestatis

Blast! How dare you? ... :mad:

Une s'te pyeta ty po Macken ... thashethemet ketu e po i beri ... me duket se ja ushqen ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

lorikonfencion.jpg

Enjoy Mace ... pije perpara ndonje provimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

gratta2.jpg

llotaria lori kafe... po gervishte ketu mund te fitosh ndonje gje... psh nje shoqja ime fitoi filxhona per gjithe lagjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

1000postime.jpg

SOT KA PARTY TE HAPUR KU JANE TE FTUAR TE GJITHE :rockband: FESTOJ 1000 POSTIME NE AF... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Jim-Morison....

Une aty ne lokal u gjenda rastesisht, dhe i ndihmova Sers per 1 sekonde, perndryshe nuk jam aty pergjithmone..!.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Le te kete nderin t'iu sherbeje kafe ndonje "balerine" tjeter qe do gjente S6T6N6!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika une... :thumbsup: E ju metshit mire te gjithe! :cool:

S6T6N6

Forumium maestatis

KU IKEN TI MI YLL BOTE... SOT KA PARTY KTU /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

congratulations.gif

SHUME URIME PER TY,..
SHUME URIME PER TY S6T6N6..
SHUME URIME, SHUME URIME..
PER NJEMIJE POSTIIIIMEEE!!!!...(Muzika e vargjeve eshte e njohur per te gjithe, kondojeni!) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif