"Caffe ALBFORUMI"

Shqiptarja

Primus registratum
Re: "Caffe ALBFORUMI"

Une Ylli jam ketu, do vij, do vij ne PARTY falemnderit per ftesen, po ti S6T6N6 nuk do jesh aty.. /pf/images/graemlins/frown.gif , coz you are "Uninvited guest"!!.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Artemis

Primus registratum

Hey satan a Mundet te parashutoj edhe une ne Party-n tend:D /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ?!

... Urime 1000 Postime :thumbsup:

Artemis

Primus registratum

Debiggirlmark.jpg

Urime Urime Urime :rockband: :rockband: :rockband:

fairy

Primus registratum

Beba :wub: :kiss: . Ika shpejt mi yll, se duhet me flejt heret, qe te nesermen te pi nje kafe nga ajo qe me keshillove ti (e qe do me sjelle fat) e te filloj me :book: . Kur bej pushim dal edhe ne ballkon edhe hedh veshtrimin larg, qe te me iki dhimja e kokes dhe te me vije pak humori ne vend. /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

S6, urimet para kohe te sjellin ters, prandaj po t'i ruaj per kur t'i vije koha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

I DASHUR SATANA URIMET E MIA.... PO SIGURISHT QE DO I BEJE TI 10000000 POSTIME SE E KE ATE TRUNIN PLOT /pf/images/graemlins/laugh.gif

PER SHENJTANLLIQE SIGURISHT :devil:

KUR BEHET FESTA????? :rockband: :rockband:

:kiss: NJE PUTHJE PER DJALIN ME XHENTIL TE AF :kiss:

CIAO :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Per te gjithe ata qe nuk e dine... Sot ka PARTY ne AFCAFFE (hyrja e lire) "BEJ 1000 POSTIME NE AF"

1000postime.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

'Tjeta Albforumas!

Cfare po thoni per PArty-n qe e organizoi satana, ishte e mire?! PO c'ishte nje djal mikprites xhanem, per ta lavderu ne gjithe boten.
Party ishte "cool" S6T6N6, vec "balerinat" mo ku i gjete me qafsh, mos ishin nga Rusia?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Sidoqofte, une te uroj qe sa me shpejte te besh edhe njemije postime te tjera e te ardhshim ne party sersih!

P.S Kepucet i kishe alla Italiançe!!!.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

S6T6N6

Forumium maestatis

Rrofsh shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe ti vallezove shkelqyeshem... ndoshta me mire se ruset /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Satana!!!
PO une nuk vallezova fare, mos me ke ngaterru me nonji tjeter ti, tiiii?! :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif !!!

By the way, ti si "uninvited guest" ishe aty!!! :tipsy:

ermir celanji

Primus registratum

o shqiptare ti mos u merzit po deshe pune ballerine,ska rendesi qe sje ruse edhe shqiptaret jane 1,satana kam gjet nja dy moldave mashalla jane pastaj na ofrojne nete gratis,si thua i marrim

S6T6N6

Forumium maestatis

,satana kam gjet nja dy moldave mashalla jane pastaj na ofrojne nete gratis,si thua i marrim

--------------------------------------------------

good.jpg

Kto te dyja jane jim apo jo?!

crazy

Primus registratum

kapo rrofsh per rrogen...urime per postimet...bambolina ja kalofsh mire ne shqiperi....edhe mos harroni te henen tjeter kam ditelindjen dhe pres urimet prej jush ok?...ika se kam provim.... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

Ja bleva nje tipi qe me tha se ishte italion dhe se quhej Avicinamento Saltadoso, por me cmora vesht me vone ishte skafist vlonjat dhe quhej Afrim Taipi :lol: :lol: :lol: