ca menyra me te zone gjumi shpejt.

personazh

Valoris scriptorum
Re: ca menyra me te zone gjumi shpejt.

falemnerit per ninullat qe m'keni knu e per bibironat qe doni qe une te mbaj ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua

Primus registratum

Ah more Nazhuk qe paskemi hallin e njejte! :mad: Une po cmendem per nje ore gjume te rehatshem. Sa bie ne shtrat truri ne punon 10 here me shume sesa jashte shtratit. Sikur ti kete humbur susta 'Pause'. Vaj halli per mu! Barnat nuk bejne pune xhano, ndoshta ne fillim po, por pas nje kohe humbin efektin.
Mundohu e gjej shkaktarin, i cili gjithmone, padyshim eshte psiqik o emocional. Nervoza eshte armiku me i madh, gjithashtu. Po ta evitosh te ndihmon shume.

Me se fundi, po nuk pati sukses vizito psikoterapeutin me te afert qe ke.

Fat lal! :thumbsup:

....nga Dua

Diavolessa

Valoris scriptorum

Me duket se e gjeta Nazho /pf/images/graemlins/wink.gif
Ka ora 10 e darkes para se te mbaroj filmi in prima serata. Vish nje pale tanga dhe shikohu ne pasqyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pasi te te merzitet vetja ashtu rrihe ...dhe te zen gjumi rehat e rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif

alexa

Primus registratum

o majmun'
ke komentet me te bukura. jam bere antare e af vetem qe te flasim, se me shkrin fare
God Bless You

lost in love

Primus registratum

pi qumesht te ngrohte...
megjithese kam degjuar te thone qe sa me shume ta kerkosh gjumin aq me shume te largohet, ndaj rri zgjuar e mos e vrit mendjen kur te vije te vije (si dihet te vjen shpejt keshtu) /pf/images/graemlins/laugh.gif

zana_e_malit

Primus registratum

ca mendon ti qe ste ze gjumi eeeeee vete e ke fajin ke ra ndashni me duket.
nejse para se te shtrihesh bej nje dush pastaj pi nje kamomil mbeshtillu ngrohte ngorhte edhe te ze gjumi si qingj:)

XimiTr

Primus registratum

Po nuk te zuni gjumi me keto te gjitha ??
Futi nji te rame me dore e vdekme qe do te zeje !

V

veron

Guest

NAzhuko Futi ca birra per qejf tat ose raki ene e di si te ze gjumi . Se ke idene direkt top . Per ndihme coje me nai kanal televiziv qe ka muzike ne sfond dhe per 10 min je ne gjumin e 3 ondra e katert ... :cool: