ca menyra me te zone gjumi shpejt.

mars

Primus registratum
Re: ca menyra me te zone gjumi shpejt.

ci thoni kueshtu cunit ju more,ai ka halle dhe ju talleni.
Ne baze te nje studimi qe kisha lexuar para disa kohesh ishte bere nje eksperimen,tre grupe njerezish qe vuanin nga pagjumesia i vune qe te imagjinon,grupit te pare dele qe ti numeronin,grupit te dyte nje ujvar,dhe grupit te trete ctu vinte ne mendje /pf/images/graemlins/laugh.gif (futet dhe ajo qe thot Lea)

Perfundimi i studimit doli se ata qe imagjenuan ujvaren i zuri gjumi me shpejt se te tjeret.

Provoje njehere se nuk i dihet

personazh

Valoris scriptorum

jave te mbare te gjithve i her! e gjumin e omel /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrofshi per ndarjen e shqetsimit me te nenshkruarin.... ilaçe s'morr sikur ça te bohet se fito imunitet trupi e duhet me thith narkoze pas ca kohesh perdorimi...
.....sa per ate idene e te mosmenduarit as ate nuk e arrij dot, sepse pikerisht kur shtrihem me puno truni per lloj lloj gjonash...
..sex thoni ju....hemmmm....po me bo sex pernate nuk flihet gjume mer ja marrsha une ju....per ça do shtrihem une me gocen e huj?

....m'pelqeu ana doktoresha si mendim,po dreqin si shqipo persmari qe jom lahem te enjte dhe te shtune /pf/images/graemlins/smile.gif .dhe orarin s'mund ta kem kurre njesoj

assasino ate vjershem e msova permenç robo /pf/images/graemlins/laugh.gif

hemmmm.....kisha harru elementin me te thjeshte te çeshtjes...13 nete ne muaj punoj noten ne hotel /pf/images/graemlins/laugh.gif

lidi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Ate e dinte Nazhi, po i mungon lenda e pare! Ke noi keshill alternative po qe te japi te njejtin sensacion dhe te shkaktoje te njejtin efekt???[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
hi-haaaaaaaaaaa
je i nolte o hirko majmuni!
....vazhdo keshtu si e ke nisur..!

personazh

Valoris scriptorum

lido! "Nisur" eshte llaf i vogel per hirkon...e kemi dinosaur te Af-se

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Naten kur flija me tha shpirti pi
ne gjume e ne varr ska lumturi
ngrehu sa rron zbras kupa e puth cupa
ke shekuj te flesh ne qetesi

kshuqe plako mo e vrit trunin fare po ste ze gjumi dil e bej si thot omar khajami[/qb]
po provokam ne una me i rezitu keto vargje /pf/images/graemlins/smile.gif ishalla me boj efekt /pf/images/graemlins/laugh.gif

lidi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]lido! "Nisur" eshte llaf i vogel per hirkon...e kemi dinosaur te Af-se[/qb]
:confused:
help.gif

heh?

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SyZeza:
[qb]Bej dashuri ...... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ene t'ze gjumi top fare......
pa numero dele, me lara ...pa lara /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O Syri zi, ne muve nuk me ze gjumi noten, a do m'nimosh pak te flej?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

O Syri zi, ne muve nuk me ze gjumi noten, a do m'nimosh pak te flej?

Me leje : ktu Nazhin nuk e ze gjumi !!! Nuk po qajm hallin tat !!! Ti vete, po qe se do me e nimu Nazhin me ksi lloj menyrash osht tjeter pune !!!!

Oj ky !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. Nazho nordhsha une per at' avatarin tat !!!

personazh

Valoris scriptorum

izo rroft aol-i thuj qe ka traplliqe sa te dush.po jo me te nordhme amon, se s'nordh robi per njonin qe osht tu ça sinozitin, osht jeshil e per me teper qeros /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Nazho une AOLin se kom shok hic. Osht qyrrs ai - e bo punen me te shtyme !!!

Ka nohija jon ne ne fakt shfrytzojm nje fare EMESENI (nuk osht turk jo: po i themi kshu gjate se shkurt osht MSN /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Ti tashi shif e boj: maksimumi ne per te miren e klinikes po e ndermorrim persiper kte nisme!!!!

Maksimumi do nimojn njoni tjetrin me flejt - kaq !!!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Nazho une AOLin se kom shok hic. Osht qyrrs ai - e bo punen me te shtyme !!!

Ka nohija jon ne ne fakt shfrytzojm nje fare EMESENI (nuk osht turk jo: po i themi kshu gjate se shkurt osht MSN /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Ti tashi shif e boj: maksimumi ne per te miren e klinikes po e ndermorrim persiper kte nisme!!!!

Maksimumi do nimojn njoni tjetrin me flejt - kaq !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po jo re se s'jena rob qe t'vejm ne gjume ne....
...desha me thon...AOL-i ka avatarna ,pa MSN-jen e parktikoj shume une /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

Ti i shfrytezoke ne maksimum te gjitha metodat duket !!!!

Vec kshu pa fakte si ta kuptojme ne si i praktiko gjonat ti /pf/images/graemlins/wink.gif ????

ps. ta kam pyt si neper gjume eeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif qe mos dal ka tema !!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]O Syri zi, ne muve nuk me ze gjumi noten, a do m'nimosh pak te flej?

Me leje : ktu Nazhin nuk e ze gjumi !!! Nuk po qajm hallin tat !!! Ti vete, po qe se do me e nimu Nazhin me ksi lloj menyrash osht tjeter pune !!!!

Oj ky !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. Nazho nordhsha une per at' avatarin tat !!![/qb]
Shi kjo si bo si sekretarja Nazhit? Ai hapi temen per te perfitu te gjithe antaret e forumit. une shof gjumin tim, ai shef gjumin e vet ti po deshe me pa gjumin tone qite i fotografi me rrobe banjo masnej te them a je i ilac i mire apo jo.

Isabelle

Valoris scriptorum

Shi kjo si bo si sekretarja Nazhit?

Une sekretarja mund te mos jem po ne ama me i zyre punojme !!! Here punojm' her flejm' her'... nuk i themi ca gjona hic se jane KONFIDENSHELL !!!!

Ti qe sje ke zyra jone rrugullo gjumin se te morem te shtrime edhe i her ne klinike... /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Nazho muzike klasike romantike a dore me nji

engjelli

Forumium praecox

Nazhuku... qe te flesh gjume mire dhe shpejt.. enderro gjera te bukura... dhe do te zere me nje here /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ver dhe kenge romantike /pf/images/graemlins/wink.gif
Bje kete qe te thashe dhe do flesh rehat.. ne cfar ore te duash... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nazho /pf/images/graemlins/wink.gif

Ambaraba ci ci coco
tre civete sul como.
Che facevano l'amore
con la figla del dottore
il dottore si ammalo
ambaraba ci ci co co /pf/images/graemlins/tongue.gif

Punto rosso, punto blu
su dai dormi , anche tu /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Nazho ta kishte permend Hirkoja me lart..po bone sikur se kuptove.E njef nji Arben,Arben...Arben Kyçi.Pyete iher se ai mahet per kshu keshillash...