Ca ke nai gjo merak...

Diddy19

Su@mi
Re: Ca ke nai gjo merak...

Fillimisht postuar nga X-Ray:
ti si thua ta ndryshoj dot mendimin apo jo???

Po me bere te ndryshoj mendim,s do te te le te me shpetosh nga duart. :wub: Do ishte nje rast i rralle.

Jam edhe ne sezon provimesh,nuk dua pune te dyfishte!
Po meqense po kembngul,po te shtoj ne listen e emrave,ka mundesi te vjen radha aty nga shtatori! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillomisht postuar nga zeqo-pilafi:
loren^^ po nje milanist mund te dashurohet me nje juventine? merka e kam kete gje dua ta di meqe qenke juventine ti

Nje milanist me nje juventine?? Me duket se po,te pakten kshu me ka thene njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
o loren^^ vetem po te jehs e manget te presesh deri nga shtatori ti ke milanistin ZeQo_PiLaFi^DjaL^PerSembaRi cke ti se keta interistat se kan pergale moj ehde te zhgenjein.he si thoj do e provosh me interin apoo do kenaqesh me milanin? :wub:

hot

Hotgirl

[qb] Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
mir mi ti po deshe!! neve na lusin

Une per vete s te kam lutur ndonjehere!Ti mua po! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une spermenda emra!! pse te dogji ty?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Zeqo Pilafi! Ndermjet nje interisti e nje milanisti ,do zgjidhja milanistin.Po ndermjet nje milanisti si shpirt dhe nje milanisti tjeter ,zgjedh ate si shpirt.Me mire te mbaj ate qe "kam".Si thua ti??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga X-Ray:
Si te duash,por ama po humbe rastin e shtatorit nuk i dihet se kur te vjen radha pastaj!

S me duket ndonje rast kushedi se cfare ai qe po humbas.Madje e ndjej se do dal e fituar nga nje humbje e tille.

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Zeqo Pilafi! Ndermjet nje interisti e nje milanisti ,do zgjidhja milanistin.Po ndermjet nje milanisti si shpirt dhe nje milanisti tjeter ,zgjedh ate si shpirt.Me mire te mbaj ate qe "kam".Si thua ti??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
uuuuu po moj loren^^ se s'shte viti ri te zgjedhesh milanistin^si^shpirt dhe si Rush(qe ne kete rast jam une jo per gje /pf/images/graemlins/wink.gif ) prandaj loren^ mbaje fort moj se keta milanistet jan te mir dhe kan shum kerkesa nuk rin stok si juventinet dhe interistat :tipsy:

Kollarja

Primus registratum

Moca, digji ktu nime!
Po t'kapa ta hapa!

Nuk durohet me t'provoku tjera n'tavolin.

[qb] Fillimisht postuar nga X-Ray:
Si te duash,por ama po humbe rastin e shtatorit nuk i dihet se kur te vjen radha pastaj!

S me duket ndonje rast kushedi se cfare ai qe po humbas.Madje e ndjej se do dal e fituar nga nje humbje e tille. [/qb]
ke mendjen tende,por kur te behesh pishman pastaj mos me hajde e mu lut mua,more vesh!!!

Diddy19

Su@mi

Po sho isar! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per tu lutur s te lutem,vec nqs strishoj per toke!Une o i bej gjerat per se mbari ose si bej fare! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Zeqo-Pilafi:

prandaj loren^ mbaje fort moj se keta milanistet jan te mir dhe kan shum kerkesa nuk rin stok si juventinet dhe interistat

Po mundohemi te mbajme njeri-tjetrin!

Ajo qe thua per juventinet (per interistet sh e vertete)s eshte fare e vertete,ndryshe ai s do me "mbante " aq fort! /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

po moj loren^^ e kisha per meshkujt uen jo per femrat pastaj ti po e mban fort ate jo ai ty :smash: (kshe mendoj une se eshte milanist ai moj dhe milanisteve i rin vet /pf/images/graemlins/wink.gif )

helibak mucogllava

Primus registratum

e moj loren^^ e bjeri me dor ti bjeri ky ehste realiteti jemi te mir ne milanistet jo per gje marshalla sna shan as dot mi se do i bie tebeshtysh ate qe lepin :smash:
merak me nga ngelur cju cìte ka zebn me x-ray ty loren^^ pse i je qepur si ujku pas atyre te dashit :eek: ????