o loren^^ vetem po te jehs e manget te presesh deri nga shtatori ti ke milanistin ZeQo_PiLaFi^DjaL^PerSembaRi cke ti se keta interistat se kan pergale moj ehde te zhgenjein.he si thoj do e provosh me interin apoo do kenaqesh me milanin?Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillomisht postuar nga zeqo-pilafi:
loren^^ po nje milanist mund te dashurohet me nje juventine? merka e kam kete gje dua ta di meqe qenke juventine ti
Nje milanist me nje juventine?? Me duket se po,te pakten kshu me ka thene njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une spermenda emra!! pse te dogji ty?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
mir mi ti po deshe!! neve na lusin
Une per vete s te kam lutur ndonjehere!Ti mua po! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
uuuuu po moj loren^^ se s'shte viti ri te zgjedhesh milanistin^si^shpirt dhe si Rush(qe ne kete rast jam une jo per gje /pf/images/graemlins/wink.gif ) prandaj loren^ mbaje fort moj se keta milanistet jan te mir dhe kan shum kerkesa nuk rin stok si juventinet dhe interistat :tipsy:Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Zeqo Pilafi! Ndermjet nje interisti e nje milanisti ,do zgjidhja milanistin.Po ndermjet nje milanisti si shpirt dhe nje milanisti tjeter ,zgjedh ate si shpirt.Me mire te mbaj ate qe "kam".Si thua ti??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ke mendjen tende,por kur te behesh pishman pastaj mos me hajde e mu lut mua,more vesh!!!Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga X-Ray:
Si te duash,por ama po humbe rastin e shtatorit nuk i dihet se kur te vjen radha pastaj!
S me duket ndonje rast kushedi se cfare ai qe po humbas.Madje e ndjej se do dal e fituar nga nje humbje e tille. [/qb]