Ca ke nai gjo merak...

Seriozi

Primus registratum
Re: Ca ke nai gjo merak...

Merak kam amore me dy femra përnjiher /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Robo:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] me mor ket provimin e suedishtes se po mha shpirtin kadal kadal..
masnej e kom fiksim ene me mor icik patenten ene mas patentes i makine /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mas makines te fitosh ndonje lotari? :goofy: [/qb]
pse jo???!! :goofy: :goofy: :idea: :goofy:

Diddy19

Su@mi

Te gjitha keto me kujtojne nje kenge te Sherif Merdanit qe thoshte dicka te tille:"Pse nuk isha ne dasem te prinderve te mij?" :lol:

bela70

Primus registratum

Kam merak te iki njeher ne hen dhe ta shoh token qe andej(athua do e shoh shqiperin qe andej?). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] me ka mer malli te haj nje pjat paçe!!!!! [/qb]
Ja ku doli dhe nji si puna ime :devil:
Edhe une merak e kam paçen po mbas atij merakut tjeter qe kam shkrujt me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

éééééééééé e po mua me ka ngalur paçja se ate e kam provua..
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] E vetmja gje qe kam merak eshte perfundimi im..... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse kaq poshte nga morali ti mi,hec mos e caj koken shume,lerja kohes te vendos,jeto momentin.
Une merak tani per tani kam,te marr ket provimin e matematikes se ma hengri shpirtin,po me bllokon edhe provimet e tjere.

hot

Hotgirl

petroooo mos u merzit mi goc ene hajde ke shoqnia anej ka chit chati se na ka mungu sa mo ska :kiss: :kiss: :kiss:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

un noi gjo merak kom tani per momentin dua mema ndrru avatarin jo per gjo po ket me rak kam sa her hy ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

se per nryshe kom shum gjona merak une duke fillu nga A deri ne /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ZH

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

po ho mi ma bej at t6e mir se moce Neo mka nxjerr sa dush te avataret po un smundem ti bej kto gjona po he ma bej at te mir
ec te vdeksha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif tkma shum xhan hote

Diddy19

Su@mi

Une kam merak te di se kush eshte kjo "E-ja" me te cilen eshte i dashuruar X-RAY! :eek:

sweet eda

Primus registratum

une kam merak te iki i cik ne shqiperi se u bene ohuuuu sa vjet pas hik!!!!

abs

nuk e di...

un kam nje pjat japrak/dollma merak... :goofy: kush po mi ben...sot se neser harrohet ky muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] un kam nje pjat japrak/dollma merak... :goofy: kush po mi ben...sot se neser harrohet ky muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallai cmhypi ene mu tashti per nej japrak!!
hec a do gatujm bashk?? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Seriozi

Primus registratum

Hmmmmm dollme,ja se po jua ruaj nji pjate.Po me pule jo me gjel deti.