do te te jap une se kam nje shume te mire /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] mua me hahet djath kackavall po nuk kam ku ta gjej :shrug: [/qb]
Akoma nuk ke hequr dore nga djathi ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
c`te bej mka cu menja :shrug:Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]Akoma nuk ke hequr dore nga djathi ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
1 uje i gazuar se sa hengra nje pic kush vete ma ble pak se po pertojFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] mua me pihet nje dopie Tequila e shoqeruar me limon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]1 uje i gazuar se sa hengra nje pic kush vete ma ble pak se po pertojFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] mua me pihet nje dopie Tequila e shoqeruar me limon /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me ble uje deshe me m`cu mo
pse kaq pesimiste mi c`e do helminFillimisht postuar nga ilva:
[qb] A ka helm per mua? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]d doja te haja nje dolce une :kiss:Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]1 uje i gazuar se sa hengra nje pic kush vete ma ble pak se po pertojFillimisht postuar nga dolce_vita:
me ble uje deshe me m`cu mo [/qb]
dolce_vita sa te mri qe te kam :kiss: