ca ju haet ose pihet tani?

sweet eda

Primus registratum
Re: ca ju haet ose pihet tani?

gjeja ndryshe midis teje dhe meje eshte qe: ti ke mudnesi ta gjesh, une jo, u pa puna do me duhet ta bej vete.

se kush kishte thene me lart per pershesh me gjel deti, edhe mua tani me ka hipur ai neps, si duket ngaqe po afron viti i ri.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] [/qb]
shko ke ajo ura afer big benit, ka ca shqiptare qe gjithe diten ate pune bejne + qe therrasin edhe shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif u can't miss 'em :wave: [/qb]
me te vertete flobo a shesin geshtenja :wave: [/qb]
deri para tre vjetesh po, tani nuk e di :shrug: mbase jo sepse atehere i ndiqte shume policia tatimore madje kishte edhe nje lajmerim ne shqip mu te nje park aty afer (st. james me duket) :eek: ku paralajmeroheshin qe do tu merrej malli po u kapen prape duke bere gjera te tilla.
sa e forte kur therrisnin shqip me theks katunarce :lol:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] gjeja ndryshe midis teje dhe meje eshte qe: ti ke mudnesi ta gjesh, une jo, u pa puna do me duhet ta bej vete.
[/qb]
jo mi as une se gjej dot knej ka jam /pf/images/graemlins/frown.gif pse e di ti se si behet vet boza ee :rolleyes: po ku ji mi ku je, he na e trego cik amon :cry:

kapedani

Primus registratum

Nji tas grosh me buke misri te thekur,pak hudher ene ta shoqeroj me nji gote raki,ehhh,pastaj le te bubullije sa te doje tek shkombi Kavajes.

cukolja

Primus registratum

hahahaaaaaaaaaa paske menje te keqe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

kesi

Primus registratum

mua me haet byrek me spinaq /pf/images/graemlins/frown.gif

darma

Primus registratum

FLOBO e kam patur diku ketu te shkruar se si bohet boza dhe kam provuar ta bej dy tri here po ka shume angari po po e deshe e kerkoj dhe ta shkruaj dhe KESI po te ra rruga nga NJ U.S.A hajde se bej une byrek me spinaq c'do jave por te them te drejten une dhe shoqeria ime (nga tirana) shkonim shpesh ne Durres ne nje lokal te vogel ku gatuanin peshk dhe nje tave dheu me karkaleca po si ishte moj mami pe lepi dhe bishtat :tipsy:

Guest

Tollumba , mmmmmmmmmm vdes fare po ce do qe te shendoshin :sleep:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga darma:
[qb] FLOBO e kam patur diku ketu te shkruar se si bohet boza dhe kam provuar ta bej dy tri here po ka shume angari po po e deshe e kerkoj dhe ta shkruaj [/qb]
po pati shume angari lere fare :sleep: ...megjithate shume flm per interesimin /pf/images/graemlins/smile.gif

fairy

Primus registratum

Jam e vdekur fare per uje, por kam 3 jave qe s'kam pare kompjuter me sy dhe tani qe u ula te shkruaj, s'po me behet te zbres poshte te blej, por po me thahet gjuha. /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Fairy of the Woods:
[qb] Jam e vdekur fare per uje, por kam 3 jave qe s'kam pare kompjuter me sy dhe tani qe u ula te shkruaj, s'po me behet te zbres poshte te blej, por po me thahet gjuha. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po ti e ke me kollaj mi ... nis 'the messenger' /pf/images/graemlins/laugh.gif

tani me pihet KAFE turke!

fairy

Primus registratum

O Beba me shkrive :devil: Po ca t'i bej une ketij mesazhcuesit qe kur e kap vala e punes rri perpara ekranit te zi dhe thote "Po punoj" , por asnjeri s'e merr vesh se cfare pune po ben.