burri gjithe diten ne shtepi, si qimja ne goje.

kokona

Forumium praecox
me rastisi sot ne nje parukeri, qe pa dyshim mund te quhet vendi me i pershtatshem per thashetheme, nje grua e moshuar qe me pare ka bere profesionin e mesueses, tregonte me shume pasion cfare i kishte ndodhur nje nate me pare. sot ajo jeton vetem me bahskeshortin e saj te moshuar gjithashtu. dy pensionista qe edhe per hir te moshes ( pleqeria si femijeria), ngrihen nga gjumi ne 12 te nates dhe bejne debat per televizorin.ajo-< pse nuk me zgjove nga gjumi te shihja emisionin tim te preferuar, ai jepet vetem nje here ne jave, ti mendon vetem per veten, do me shume politiken se sa mua qe te kam dedikuar jeten.> ai- < po mendova per ty shyqyr qe te zuri gjumi dhe nuk doja te te zgjoja, si nuk te dua une kam kaluar 32 vjet me ty> situate sa komike aq edhe reale. ne fund te tregimit te saj gruaja e moshuar na u drejtua ne te rinjve me shprehjen; burri gjithe diten ne shtepi si qimja ne goje. te jete keshtu valle???? mos ndoshta jemi ne femrat ato qe nuk kenaqemi kurre nga cfare na jepet nga partneret tane, edhe duam edhe sduam, edhe kerkojme nje bashkeshort te devotshem qe na ndihmon ne mbarvajtjen e shtepise edhe me pas ndihemi te marra fryme prej prezences se tyre gjate gjithe dites. sa normale jane zenkat ne cift??? a e ndihmoje ato lidhjen duke i dhene larmi, apo e godasin ate deri ne vrasje te ndjenjes??????

Holland2010

Forumium maestatis
Gjella me kripe e kripa me karar. burri edhe do vonohet ndonjehere, edhe mbase do pij ne nje rast me shoket por kjo sdo te thote qe duhet ta bej rruge e te lere pas dore familjen. Edhe gruan duhet tandihmoje ndonjehere (nqs ajjo ben gjellen, ai te grije sallaten, deri tek nderja e rrobave, jo vetem kur gruaja ehste semure :)) por me cak cdo gje!

peshkatari

Forumium praecox
Grave su gjehet karari mer jahuu...Sa u rriten femijet edhe se rrejne me per burrin me u,masnej ka thene populli kur femra martohet i marojne hallet kur martohet burri sapo i fillojne
Qe mos me marrin per antifeminist jam i detyrum te shkruj nai gjo te mire edhe per grate... :p
Gruja eshte e mire se na ben kafene,na ben gjellene na lan leverete edhe 23 dite te mujit na le me i bo i pune
ejjj mos i tregoni gruse time qe kam shkrujt ca kam shkrujt ore se edhe mund ta kem nga vera qe kam pi
:p
E rendesishme eshte qe cifti te shkoje mire,te toleroje njeri tjetrin pasi ka pune jeta eshte e gjate dhe duhet terhiq e mos e keput.
Burri normalisht nuk duhet te rrije gjithe diten ne shtepi pasi duhet edhe te shkoje ne pune.Por ama pjesen tjeter te kohes kur nuk eshte ne shtepi nuk duhet te dali vetem per qeifin e tij,po edhe me grune me femijet pasi nuk eshte vetem burri qe egziston,edhe gruja ka qeif te dali,por ne sna pelqen shume kur del vetem edhe kshu mo fillojne sherret edhe gruja mendon qe mqs nuk del e nuk del dot si me burrin si pa burrin atehere me mire vetem ne shpi per qeifin e vet pa burrin qe se le me pa telenovelat se sa me burrin qe do i kerkoje uje,tavllen e duhanit a ku di une
Pra shkurtimisht
Beime qeif per vete o burra mrena munsive aama 3 here dalim me grune edhe 1 here vetem per shoqnin.

Megg

Carpe Diem
me rastisi sot ne nje parukeri, qe pa dyshim mund te quhet vendi me i pershtatshem per thashetheme, nje grua e moshuar qe me pare ka bere profesionin e mesueses, tregonte me shume pasion cfare i kishte ndodhur nje nate me pare. sot ajo jeton vetem me bahskeshortin e saj te moshuar gjithashtu. dy pensionista qe edhe per hir te moshes ( pleqeria si femijeria), ngrihen nga gjumi ne 12 te nates dhe bejne debat per televizorin.ajo-< pse nuk me zgjove nga gjumi te shihja emisionin tim te preferuar, ai jepet vetem nje here ne jave, ti mendon vetem per veten, do me shume politiken se sa mua qe te kam dedikuar jeten.> ai- < po mendova per ty shyqyr qe te zuri gjumi dhe nuk doja te te zgjoja, si nuk te dua une kam kaluar 32 vjet me ty> situate sa komike aq edhe reale. ne fund te tregimit te saj gruaja e moshuar na u drejtua ne te rinjve me shprehjen; burri gjithe diten ne shtepi si qimja ne goje. te jete keshtu valle???? mos ndoshta jemi ne femrat ato qe nuk kenaqemi kurre nga cfare na jepet nga partneret tane, edhe duam edhe sduam, edhe kerkojme nje bashkeshort te devotshem qe na ndihmon ne mbarvajtjen e shtepise edhe me pas ndihemi te marra fryme prej prezences se tyre gjate gjithe dites. sa normale jane zenkat ne cift??? a e ndihmoje ato lidhjen duke i dhene larmi, apo e godasin ate deri ne vrasje te ndjenjes??????

hahahha ,,,shprehje interesante...se kam degjuar asnjehere...