Burrat s’kërkojnë këmbë të gjata dhe gjoks të madh, por inteligjencë

Almaa'95

Papirus rex
S'u mundova te te kap ne fjale, por si dashnore. Dale dale se e bera corbe, doja te them se doja te kapja pak nga kemba. Lere fare s'po perqendrohem dot. Do ta them here tjeter se ku doja te te kap :)

S'je vetem ti perfekte, jane te gjitha vajzat e forumit mesa kemi pare ! Por qe je edhe ti... je.
Po qe puna per Perfekten, jemi te gjithe... Madje, madje imagjino...edhe ti je!
Thjeshte ishte nje batute, nese tu duk e holle e me tendence, kjo verteton dhe nje here ate qe thashe :)

SNAP

Papirus rex
Femrat sot jane te shartumen me kungull, te gjata te shkurtera kjo ska rendesi, rendesi ka cfar flet, si sillesh, sa e zonja je te besh nje mashkull per vete, di te dashurosh, ti dhurosh personit qe ti dashuron "lumturi"...! Me kujtohet nje shprehje ne nje film Shqiptare
qe thoshte .................................................. TE TJERE DUAN TE TJERE DASHUROJNE.......... Vertet sot femrat jane te paparishikushem
duhet te jesh shum i zoti ti afrohesh fundit te tunelit ta perqafosh ne finish, por kjo svaret nga ty shume por nga ajo, po ka raste qe ti sa me shume afrohesh fundit te tynelit per te takuar me padurim personin qe ti do, ajo aq me shume largohet, dhe me e keqja eshte se ti e shikon jo me ftyre nga ty dhe me krah hapur, por me kurriz ne fund te tynelit.

Last edited:

-Zana-

e...Thjeshte
Nuk jane gjera te komplikuara... E gjitha varet nga c'fare kerkon ne jete ose tek pala tjeter, sa I/e vendosur je dhe sa I reziston tundimit persa I perket pamjes se jashtme . Sic ka thene edhe joetisti .. Fakti qe thjeshte mund te jesh I/e inteligjent/e .. Nuk mjafton & nuk do te thote qe cdo gje perfundon mire . Une do thoja qe varet me shume nga karakteret /arritjet/ interesi/ambicia .. sesa inteligjenca.

Pshm ...Mua nuk me tundon /terheq nje mashkull .. Thjeshte me pamjen e tij te jashtme dhe nuk do te perfundoja me dike per k'te arsye , sado sexy & bukurosh te jete . Lol

Universal

AnonymouS
Studimi nuk eshte bere ne Shqiperi dhe as nga shqiptaret. Mos u personalizoni se u del ne pah inteligjenca! :)

P.S Personalisht mendoj eshte shume e vertete.
Nje grua e mire e mban te mbledhur familjen,edukata e femijeve kryesisht meret nga nena.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Burrat se dine as vete cfare duan....
Por ne te shumten e rasteve kto dy te parat jo vetem qe i duan por dhe kerkojn ti shijojn..MESHKUJ ca pret ?!:D

joetisti_

Locus omnem
Nuk jane gjera te komplikuara... E gjitha varet nga c'fare kerkon ne jete ose tek pala tjeter, sa I/e vendosur je dhe sa I reziston tundimit persa I perket pamjes se jashtme . Sic ka thene edhe joetisti .. Fakti qe thjeshte mund te jesh I/e inteligjent/e .. Nuk mjafton & nuk do te thote qe cdo gje perfundon mire . Une do thoja qe varet me shume nga karakteret /arritjet/ interesi/ambicia .. sesa inteligjenca.

Pshm ...Mua nuk me tundon /terheq nje mashkull .. Thjeshte me pamjen e tij te jashtme dhe nuk do te perfundoja me dike per k'te arsye , sado sexy & bukurosh te jete . Lol
Kur niset nje lidhje, per te miren e mbarevajtjes dhe te shijimit te plote te gjithe historise, nuk duhet te shikosh - dhe ka filluar edhe ketu ne Shqiperi te shihet me se fundi keshtu - me mendimin se do te perfundoje ne martese. Dhe kur fillohet nje lidhje mashkulli, meqe per kete flet tema, por edhe femra, shikon pamjen e jashtme dhe pershtatjen ne inteligjence e ne tip, e shikon me kalimin e kohes, sepse edhe praktikisht eshte e pamundur ta vleresosh me nje bisede apo me dy apo me tre.

Po, karakteri, interesi etj jane thelbesore, por keto nuk shihen dot. Shihen shume vone, mendoj.

Pra, shalet dhe gjoksin shikojne.

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Doli ndonje qe te vertetoje sa me shume studimin ketu?

Te gjithe pamjen fizike shikojne ne fillim
,por kur vjen puna qe te zgjedhesh partneren per jeten nenen e femijeve te tu sbesoj se jane meshkujt kaq te vaket sa te mbeshteteshin vec ne shalet e gjokset e ku di une te tj..

-Zana-

e...Thjeshte
Une se kuptoj perse flisni/shkruani ne emer te te gjitheve , dhe nuk drejtoheni me personalisht .... Duke ja nisur nga vetja e juaj .

Nese meshkujt shikojne gjoks & shale .. Po ne Femrat c'fare shikojme ? Meqe meshkujt si plotesojne k'to kritere. :S

joetisti_

Locus omnem
Po qe puna per Perfekten, jemi te gjithe... Madje, madje imagjino...edhe ti je!
Thjeshte ishte nje batute, nese tu duk e holle e me tendence, kjo verteton dhe nje here ate qe thashe :)
Jo, se besoj se jam aq perfekt sa te kuptoj femrat. Jane shume te holla ne mendim dhe shume te nderlikuara. Duhet nje jete e tere dhe prape veshtire t'i kuptosh. Jane te thella si humnere oqianike edhe ne fjalet e thjeshta.

Por ka perfekt e perfekt. Dikush eshte me larte e dikush me poshte.
Ju te forumit mbani kampion.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Nik0001 kujdes komentet eshte komenti i dyte qe te fshij !Jo ofendime te lutem !

Last edited:

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Une se kuptoj perse flisni/shkruani ne emer te te gjitheve , dhe nuk drejtoheni me personalisht .... Duke ja nisur nga vetja e juaj .

Nese meshkujt shikojne gjoks & shale .. Po ne Femrat c'fare shikojme ? Meqe meshkujt si plotesojne k'to kritere. :S
Po mire o Zana e zem tani kot, ti per femijet e tu nese ke deshire te besh ndonje dite nuk do qe babai te jete inteligjent pake? Nese vendos nje dite te lidhesh jeten me dike do mjaftohesh vetem me nje trup te bukur qe ka? Besoj qe jo do doje qe pervec bukurise te jet edhe i zgjuar apo jo ?

-Zana-

e...Thjeshte
Me ke keqkuptuar .. El@, sepse une ne te gjitha komentet e Mia kam thene .. Qe nuk terhiqem nga pamja e jashtme . Gjithsesi po theksojapse Flasin ne nr shumes .. Per te gjithe , dhe nuk shkruajne drejtohen me personalisht.

Ps ... Nuk do shkoja aq larg tek femijet Gjithsesi , se nje burre te le si me femije si pa femije .. S'ka te Beje Inteligjenca Por natyra/karakteri/interesi.

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Me ke keqkuptuar .. El@, sepse une ne te gjitha komentet e Mia kam thene .. Qe nuk terhiqem nga pamja e jashtme .

Ps ... Nuk do shkoja aq larg tek femijet Gjithsesi , se nje burre te le si me femije si pa femije .. S'ka te Beje Inteligjenca Por natyra/karakteri.
Nuk po flasim per me vone jo, tjeter ajo sa zgjat me vone
Nejse une e thashe e zeme sikur do doje nje dite, kur vjen momenti per te zgjedhur partnerin ose babane e femijve normale qe do shikosh karakterin, inteligjencen sdo mjaftohesh vetem se mund te jete i bukur kete doja te thoja
Edhe puna e meshkujve kur vjen momenti per te zgjedhur partneren ose nen e femijeve normale qe fillojne shikojne pake pertej shaleve lol

Nejse mendime po japim tani :)

NiK0001

Primus registratum
Nik0001 kujdes komentet eshte komenti i dyte qe te fshij !Jo ofendime te lutem !
E nxore koken ti i fshike komentet ....fshij dhe tjeret kur ofendojn hapi syt ,,,, per personin qe ju prgj lexoje mir , nuk mbulohet m..... me gjiz ,,,, nuk jemi as chit chat te kthjejn prgj per temen dhe jo personale prandaj lexo mir.. dhe te sygjeroj ta fshish.

joetisti_

Locus omnem
Hahahahahaha , tanimë me esmeren jemi në drejtimin e duhur!Me djemtë njehere , e di vete ti. :p:dashuri:
Na qenka bere shefe kjo esmere ! Bobo mua do te ma marre shpirtin fare kjo shtriga, s'me ka me sy te mire hic :p
Urime esmere, me ty ne drejtim ndihemi te sigurt edhe mire. Ji me e mira si perhere !

Po inteligjencen do ta kerkoje sipas inteligjences se vet mashkulli. Nese ai di veten se sa bejne 1+1 dhe ajo di vec kesaj edhe sa bejne 1+2, do t'i duket shume inteligjente. Kurse ne shale e gjoks, edhe injorant fare te jete mashkulli, do te dije ta shohe dhe ta vleresoje.

Po flasim per inteligjence sikur o do te keshe b*the te mira ose do t'e jesh inteligjente dhe s'do t'i kesh te mira. Ferma i ka gjithmone te dyja !