Burrat s’kërkojnë këmbë të gjata dhe gjoks të madh, por inteligjencë

joetisti_

Locus omnem
E di ku eshte e keqja juaj?
ju duket sikur po te hapni muhabete me te q... i keni thene te gjitha.
Tema seshte me pallim, seshte as ne kategorine e eros, po bejme diskutim normal me rroba veshur dhe me duart lart se ne xhepa skemi guxim ti mbajme.
Dhe boll na i bete gjinine me ordinere se ce kemi :)
Pse ne nje teme 'eros' s'mund te flasesh edhe por jo-eros? S'mund te shprehesh mendimin per ate teme me fjale qe s'kan lidhje as me erosin dhe as me temen? Cfare ka te beje kjo? Mua ma kerkoi mendimi per ate qe doja te thoja qe te perdorja nje fjale normale per maxhorene. S'ka pse te te duhet patjeter te jesh duke diskutuar per dashurine qe te thuash se nje gje e do ose se do, bie fjala. Me tollona si ne kohen e komunizmit do te flasim dhe do te veprojme? Ti kundershoje mendimin tim nese te duket gabim, por mos me detyro se cfare te them e cfare jo. Edhe nese jam jashte teme, jo me pastaj qe brenda teme isha...

(tema) une shikoj edhe b*thet, meqe s'e paskan vene ne teme, e kane harruar.

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Spo te detyroj se tastjeren e ke vet ne dore dhe nese je jasht teme jane moderatoret por dhe nese sjane nuk behet hataja se te gjithe dalim jasht teme.
Po ta ve ne dukje qe po flet pallavra qe te flasim e diskutojme ne menyren e duhur si komunitet qe eshte ose te pakten si te tille e kam kuptuar une.

Un ketu do jem dhe do citoj apo replikoj sa here shikoj gjera qe mund ti kundershtoj, nese ndihesh i cenuar mund te thuash dhe ste bej me "quote".

Nqs e q... eshte kryefjala e dites ne cdo teme atehere te bejme nje kerese qe ne cdo teme te niset fjalia me q...e

joetisti_

Locus omnem
Po bej ate qe do per vete. Leri te tjeret te jetojne si te duan. S'po them dicka te keqe qe eshte per t'u denuar dhe nese jo, atehere jam i lire te shprehem si dua.

Ty po s'te pelqeu, mos me lexo.

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Un ate qe dua bej ne te kundert nuk do shkruaja ato qe shkruajta.
Gjera te keqia sbesoj se ke mundesi te besh ketu por si te thash me siper besoj se eshte tjeter teme me tjeter sfond dhe kerkon nje mendim apo ide me specifike, nqs do ta bejme orgji fare vini nje shenje ne krye te temes.

Gjithsesi un cfar kisha per te thene e thash ti nqs do meri parasysh

joetisti_

Locus omnem
Po mundohem te vleresoj mundimin tend qe e paske patur me qellim te mire. Por je ti qe nuk ke vene re mire. Une nuk thashe asgje qe te jepte as ty dhe as dikujt tjeter nje mendim te tipit 'orgji' apo dicka te ngjashme. Une e shpjegova me lart.

Perdorimi i fjaleve vulgare me qellim shpjegues jane per cdo teme. Pse duhet te ishte eros?? Nejse ti i pranuar do te ishe edhe po t'ia futje kot. Vazhdo por te pakten me lexo mire.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk thashë që janë përversa ,
nëse e mendon dhe dëshiron seksin nuk do të thotë të jesh i tillë!
Edhe femrat e duan , patjeter.
Por nëse një femer i ke marrë zemren , i ke marrë gjithcka.
Ndërsa një mashkulli i thua Të dua , ai do të zhduket , i thua ke bëre seksin më të mirë në botë ai do të rikthehet sërisht.

Roberto_uk

Valoris scriptorum
Po mir kur e ble makinen ti i hyp me e provua apo celsin ne dor e ta gezoj edhe pse zdi se Cfar ke ble ? Pastaj pa ofendua asnjeri ktu po desha Te di kte kur mashkulli Mendon per seks gocat Pse e hapin dyqanin Direkt mqs femra qenka e persosur ?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ehu , nuk po thotë njeri që jemi të përsosura.
Edhe ne e duam seksin , por në ndryshim nga ju.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Do të kthej përgjigje kur ta marr më shtruar dhe qetë pyetjen tende edhe pse është komplekse pasi ndryshimet midis mashkullit edhe femres janë parë në shumë aspekte , biologjike , kushtëzimet dhe faktoret sociale...etj.

Nejse.

Natën e mirë!

Roberto_uk

Valoris scriptorum
Do të kthej përgjigje kur ta marr më shtruar dhe qetë pyetjen tende edhe pse është komplekse pasi ndryshimet midis mashkullit edhe femres janë parë në shumë aspekte , biologjike , kushtëzimet dhe faktoret sociale...etj.

Nejse.

Natën e mirë!
Cfar pytje e ke fjalen ? Qe mashkulli shikon Gjoks e kofsh perpara ? Po mase normale qe gjerat fizike Te terheqin piksepari se Besoj se shko me dike apo i tjeter pa patur Dicka qe Te terheq :D pastaj Mund Te lind edhe "dashuria"

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Cfar pytje e ke fjalen ? Qe mashkulli shikon Gjoks e kofsh perpara ? Po mase normale qe gjerat fizike Te terheqin piksepari se Besoj se shko me dike apo i tjeter pa patur Dicka qe Te terheq :D pastaj Mund Te lind edhe "dashuria"

Jo , për pyetjen cili është ndryshimi.