Re: Bjeruni Tironsve!!!
Sapo desha te shkruaja nja 2-3 faqe ketu por i shkruajti RAMBLA shume mire. Keshtu vetem 1 faqe po shkruaj. Me fal ZOG se nuk e pashe c'fare ke shkruar sepse ka ikur faqja por mesiguri tamam do kesh folur. /pf/images/graemlins/tongue.gif . Tani mbyllni veshet se do bertas pak :
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........
Po si nuk hoqi dore shqiptari i shkrete, i papune, i pa ngrene, i paditur ... etj etj., nga keto gjera!? Akoma ne vitin 2004 flisni per tiransa apo shkodrane , durrsake etj etj ???? Po mundohuni te beheni sa me te qyteteruar per veten tuaj dhe te ngrini sado pak lart nivelin e vendit nga keni origjinen apo ku jetoni. Vetem keshtu mund te quhet dicka qe vlen. Eshte e pamundur te flitet per nje qytet apo komb vetem nga 2-3 ( edhe 10 ) veta qe njihni. Muhabete te tilla si psh. : Greket jane te keqinj, francezet jane te ftohte, gjermanet jane strikte, Italianet jane te poshter etj etj etj vetem sa ulin nivelin e gjykimit dhe vleresimit te shqiptarit te shkrete. Po ku ka bashkesi njerzish prej qindja, mijera apo miliona vetesh qe nuk ka njerez te mire, te keqinj, hajdute, kriminele, profesore, studiues, mjeke, piktore, karociere, druvare, mashtrues, te drejte etj etj etj??? E njejta gje ndodh edhe neper qytetet e shqiperise. Une per vete s'kam lene qytet te Shqiperise pa shkuar e punuar dhe asnje dallim nuk kam pare nga nje pjese e popullit te Tiranes qe jane akoma edhe ca vjet larg 2004-es. Mbase ne Tirane eshte me e vogel perqindja e kesaj ketegorie njerzish por keq e kemi punen ne cdo qytet me nivelin.
Per mendimin tim mbylleni kete teme pa kuptim sa eshte heret, se po e pa ndonje i huaj ose po ja perktheu ndonje shqiptar keto qe lexoj ketu ... e hengrem akoma me thelle si komb.
Faleminderit per vemendjen. :wave: