Biseksualizmi

pussykat

Primus registratum
Biseksualizmi

Hey!
Per menimin tim edhe pse femrat/meshkujt (sidomos ne shqiperi) nuk e pranojne qe kane pasur raste me te njejtin/njejten gjini apo qoft edhe nje fantazi une mendoj se genjejne.Si mendoni ju????Sepse une them qe cdo njeri ne kete bote eshte bi-sexual.Sepse shiko vajzat ti kur shikojne noi vajze te bukur e shikojne nga koma te koka edhe thone noi koment.Megjithse meshkujt se pranojne fare e di qe ata kane fantazira per meshkuj te tjere.
Now your turn!!!

I love new york

Primus registratum
Re: Biseksualizmi

well keto raste nuk jane te pamundura dhe te rralla per te dyja sekset por nqs femrat e shohin nje femer tjeter nga koka tek kembet dhe thone ndonje koment kjo nuk verteton bisexualitein e tyre ose deshiren per t'a patur ate x femer.
dhe mgjth une jam dakort se keto gjera egzistojne kjo nuk do te thote qe te gjithe jane bisexuale sic e thua ti. pastaj edhe sikur te kesh shkuar 1 here ose ja dhe 2 here me te njejtin sex serish une nuk do thoja qe je bisexual unless ti e praktikon kete lloj lifestyle dhe eshte pjese e intenerarit tend sexual dhe te terheq gjithmone seksi i njejten in a sexual way.
ka bi, bi-curious, bi aktive e pasive etj keshtu qe nuk hyne te gjithe ne nje kategori.
nejse keshtu mendoj une.

I love new york

Primus registratum

well une mendova qe nje pergjigje me shume will boost up diskutimet por ti kaq e paske me duket me nje whatevaaaaaaaaa e argumentoke bukur.
nje teme kur te hapet duhet tee kete enough background qe te mbahet ne kembe.

dhe titullin e nderrova sepse i joti ishte shume specifik dhe pasyaj nuk ka lidhje me "seksin" si kategori por me jeten personale fare te njerezve.

Guest

Me pelqen te eksploroj duek mesuar nga to por nuk me pelqen ti eksploroj seksualisht vetem menderisht /pf/images/graemlins/wink.gif

pussykat

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] well une mendova qe nje pergjigje me shume will boost up diskutimet por ti kaq e paske me duket me nje whatevaaaaaaaaa e argumentoke bukur.
nje teme kur te hapet duhet tee kete enough background qe te mbahet ne kembe.

dhe titullin e nderrova sepse i joti ishte shume specifik dhe pasyaj nuk ka lidhje me "seksin" si kategori por me jeten personale fare te njerezve. [/qb]
uNE THASHE WHATEVAAAAAAAAA!!!!!SEPSE AS ISHA KUNDRA CA THE TI AS NUK E MBESHTESJA.PRANDAJ!!!!!
MEGJITHATE MENDOJ SE TE GJITHA KTO DISKUTIME KETU KAN TE BEJNE ME JETEN PRIVATE.pSE SA HERE E BEN NE DITE SPASKA TE BEJ ME JETEN PRIVATE THUA TI.
NQS ESHTE NJE FAQE KU TI MUND TE FLASESH PER SEKSIN EDHE ATEHERE UNE MENDOJ SE HAPJA E KTI MUHABETI KA SHUME LIDHJE ME SEKSIN.
OH AND ONE MORE THING ..I HAVE NEVER IN ANY OTHER MESSAGE BOARDS(EITHER ALBANIAN OR WHATEVER) SEEN MODS ABUSE THIR POWER AND BEING SO STRICT AS ON HERE.i mean changing the name of my topic!!!!!
now smell ja later

I love new york

Primus registratum

per ndryshimin e titullit une te lajmerova qe e bera sepse eshte me e pergjithshme si eshte tani se sa kur pyet "a ka ndonje bisexual ketu". ka me shume per te diskutuar mbi nje teme te pergjithshme sesa per te identifikuar anetare te forumit qe mund te jen bi.
me te mira
helen

bimba81

Primus registratum

biseksual te gjithe????!!!! une them qe jo.une jam jam e tille as qe me shkon ndermend te kem eksperience me nje femer, nuk e gjykoj nje gje te tille po mua nuk me pelqen.

ruud

Primus registratum

ajo cka tha ***** eshte teori e GAY people.
ne qofte se nuk e keni degjaur ndonjehre Gay people mendojne qe te gjithe njerezit kane deshira per seksin e njejta por disa u jepen ketyre deshirave disa jo.....
eshte e kote te merreni...vazhdo ***** ......

Guest

Fillimisht postuar nga A STRANGER:
[qb] ajo cka tha ***** eshte teori e GAY people.
ne qofte se nuk e keni degjaur ndonjehre Gay people mendojne qe te gjithe njerezit kane deshira per seksin e njejta por disa u jepen ketyre deshirave disa jo.....
eshte e kote te merreni...vazhdo ***** ...... [/qb]
Jo nuk kane por mund te jene disa deshira qe secili ka brenda vetes shuem shume te fshehta qe sja tregon dot askujt dhe i shpreh ne menyra te tjera , instiktet seksuale nuk njohin kufi yeahh baby we are all nastyy /pf/images/graemlins/blush.gif

Altaf

Primus registratum

think deeper. kjo maçokja si duket ka ndonjë fantazi me ndonjë shoqen e saj dhe kërkon ndimë psikollogjike këtu në forum. Edhe na foli amerikanisht, siç dihet në amerikë janë diskredituar të gjitha.

Kur shikon një femër ndonjë tjetër atëherë ajo e shikon nga këmbët gjer te koka për të vlersuar aftësitë të saja."that ***** is more pretty than me" mendon kryesisht. Edhe unë kur sikoj ndonjë mashkull që më duket më fizikisht i tërheqshëm, mendoj se, o bo bo humba gruan! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dhe po do të flasësh për natyrë, atëherë të them amerikanisht se I LIKE SEXY GIRLS MORE THAN ANYTHING IN THE WORLD AND YOU LIKE MASCULINE BOYS. :smash: :smash: kaq

Guest

Po i pelqeu asaj , cpune kemi ne le te beje si te doja , stop being so judgemental of other peoples desire , especially in here at Eros hehehehe

pussykat

Primus registratum

ok movsar!!!!!! une po them mendimin tim dhe une skam nevoje per keshillat e tua po te doja te flija me noi femer tjeter.edhe une i pytje bona dhe e thashe dhe me pare dhe po e them dhe tani qe per menimin tim shumica e njerzve sidomos femrat jane bi-sexual.Tani ty po ste pelqeu tema dhe po erdhe ktu per te me irituar mua mos hajde fare.Oh and by the way, me duhej ta lexoja 4/5 here postimin qe ta kuptoja ca po thoje.Qartesohu pak me shume te lutem qofte ne shqip apo anglisht(apo amerikance sic e thua ti).
Now smell ya later.!!

Altaf

Primus registratum

oooooo this kitty has nails

po stë pëlqeu toskërishtja ime atëherë skam çtë bëj.

avash mi ti ca thumba të vogla hudha, ti pse i merr serjozisht?

we are all buddies here /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Guest

not buddies but bodies /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] what else shuold i say
every one is gay /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
GAY as in HAPPY u dumbarse...

vallaj deri me sot skam dash me qen me na i mashkull (amen)
do zoti vazhdoj i tille ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )

PS. as ne imagjinate!!!