Biseksualizmi

StormAngel

Primus registratum
Re: Biseksualizmi

Bljak per bi...straight or die.S`me pelqen fare ideja per biseksualizem por edhe nuk i gjykoj le te bejne cka te duan.

A

ani112

Guest
Re: Biseksualizmi

ka njerz bisexuale por me kete nuk mund te themi qe jane te gjithe apo jo !! ne asnje menyre !!!
qe nje vajze te me pelqeje duhet te jete teper e mire dhe me nje lloj trupi paksa te vecante !!!

bisexualiteti nuk eshte turp ,disa mund ta marrin si perversitet por eshte pune per ta !!!

kaq kisha pacim !! :wub: :wave:

scadarsko

Locus omnem
Terme e hershte="pussykat, post: 461015, member: 1921"]Biseksualizmi

Hey!
Per menimin tim edhe pse femrat/meshkujt (sidomos ne shqiperi) nuk e pranojne qe kane pasur raste me te njejtin/njejten gjini apo qoft edhe nje fantazi une mendoj se genjejne.Si mendoni ju????Sepse une them qe cdo njeri ne kete bote eshte bi-sexual.Sepse shiko vajzat ti kur shikojne noi vajze te bukur e shikojne nga koma te koka edhe thone noi koment.Megjithse meshkujt se pranojne fare e di qe ata kane fantazira per meshkuj te tjere.
Now your turn!!![/quote]
Teme e hershme........ 2003.

Thamina

Papirus rex
Biseksualizmi

Hey!
Per menimin tim edhe pse femrat/meshkujt (sidomos ne shqiperi) nuk e pranojne qe kane pasur raste me te njejtin/njejten gjini apo qoft edhe nje fantazi une mendoj se genjejne.Si mendoni ju????Sepse une them qe cdo njeri ne kete bote eshte bi-sexual.Sepse shiko vajzat ti kur shikojne noi vajze te bukur e shikojne nga koma te koka edhe thone noi koment.Megjithse meshkujt se pranojne fare e di qe ata kane fantazira per meshkuj te tjere.
Now your turn!!!
Sigurisht qe ka njerez te tille ,por jam e sigurte qe sjane te gjithe bisexual!!!