Big bootie!!!

joetisti_

Locus omnem
Hahahahahaha :)

Une preferoj të argetohem se nuk jemi as në teme serioze. :p

Moj vajza , doja të shtoja që nuk jane vetëm meshkujt që shikojne nga mbrapa , edhe mua më pëlqen ti shikoj atyre nga mbrapa. :p
Do te thuash se duhet t'i nxjerrim edhe ne? :)

(tema) nje femer b*themire relaisht nuk pelqehet nese e mban si dicka... ose me mire te them nese s'e jep. Ju perkasim dhe na perkisni, kemi dicka qe na mungon, keni dicka qe ju mungon dhe e gjejme te njera-tjetri. Mendja mashkullit i mbetet te ajo "vajze" qe eshte e embel ne shpirt.

Edhe femrave u merzitet per vdekje nje mashkull qe i ka cilesite te tera nga ato qe ajo kerkon, kur nuk di te vleresoje sic duhet, ai.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Do te thuash se duhet t'i nxjerrim edhe ne? :)

(tema) nje femer b*themire relaisht nuk pelqehet nese e mban si dicka... ose me mire te them nese s'e jep. Ju perkasim dhe na perkisni, kemi dicka qe na mungon, keni dicka qe ju mungon dhe e gjejme te njera-tjetri. Mendja mashkullit i mbetet te ajo "vajze" qe eshte e embel ne shpirt.

Edhe femrave u merzitet per vdekje nje mashkull qe i ka cilesite te tera nga ato qe ajo kerkon, kur nuk di te vleresoje sic duhet, ai.

Sa seksi që je edhe ti. Hahahaha!

joetisti_

Locus omnem
Hahahahahahahahahahaha , mos aman s'paska arritur akoma standarti i mireqenies ne zonen tuaj. :p
Jo jo. I kemi vajzat b*thevogla se ka rene ekonomia. :) Na eshte bere syri baker per nje me te medha :p

... b*tha b*the mbetet, si e vogel, si e madhe...

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Po leje se na cudite na shikoke nje mashkull nga bythet, vetem femres i shkon te shikohet nga bythet.nuk shikohet mashkulli nga bythet lali po ne vend tjeter;):hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:lol

Epo , leje kush të genjeka. Unë thashe të verteten!