Sipas meje mendimin duhet ta jape nje mashkull per te pasmet e femres.
Mua me pelqejne te gjitha madhesite, por te medhate sigurisht kane nje impakt me joshes.
flm liora, je kaq zemermire edhe ti... te qetesohem edhe une se vdiqa...Hahaha do të gjejme ndonjë ty , të flesh i qetë një dite të vetme.![]()
Se mos e gjen aq te mire sa e mban per vete pastajHahahahahahahahahahahahahahahahaha!
Për nje nder jeton njëriu , ti e ke moton ndryshe , ecen me hapin e kohës.![]()
Se mos e gjen aq te mire sa e mban per vete pastaj
motoja eshte: "levizi pak me shume"
ah karamele, sa e mire qe je...
Hahahahaha mos vdis,mbaje vetenflm liora, je kaq zemermire edhe ti... te qetesohem edhe une se vdiqa...![]()
une them ta thyesh ti akullin e para e te shohesh si do filloj lufta e bytheve se xhelozia ska kufi.....lum meshkllat cdo shohin lolHajde silleni ne shesh , te shikojme se kush e ka me te madhe .. pa dorashka, u ngopem me fjale te bukura. lol
me kujtohet gjithnje ajo shporehjaHahaha ,
bytha është bëre faktor komercialiteti ,
shkalla më e larte për suksesin në jetë!
une them ta thyesh ti akullin e para e te shohesh si do filloj lufta e bytheve se xhelozia ska kufi.....lum meshkllat cdo shohin lol
une te fola pa tendence , ne kuader shakaje dhe pastaj komplikohem une...je shume patetike vajzeUne e kam thyer goxha tashme, presim nga ju inteligjentet ta thyeni tani. Sipas studimit, me Siguri duhet ti keni te medhaja. Lol
une te komshijes i nxjerr...nxirri e ti lolUnë nuk i nxjerr të miat. Hahaha.
une te fola pa tendence , ne kuader shakaje dhe pastaj komplikohem une...je shume patetike vajze
te tema bythes jemi...dhe e di ca o zanaPo une qysh te fola moj :S
Te dha efekt sic duket, te stimuloi ... E te mendosh se tek Cila teme jemi .. E nxorre gjithe inteligjencen ne pah, ruaj ca per me vone .Lol