Bashkjetesë apo Martesë?

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bashkjetesë apo Martesë?

Dole, une di ate historine me qypin e mjalit, ku mjalti ne martese rri ne siperfaqe, sa me thelle t'i shkosh marteses thone, aq me shume pakesohet mjalti...duhet me e perzi qypin qe ne fillim qe te mos marresh vesh gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti Rrugac s'me dukesh si i papune mua /pf/images/graemlins/laugh.gif as si i paguar keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kordi trazim eshte ajo pune nji jete te tere aman /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per ate thenjen e LR them se meshkujt qe kur kemi dal ne ne force pune fuqishem e kane enderr te marrin nji nuse me rroge te majme edhe kto te dredhin zinxhirin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Quhet P.I.M.P Syndrome /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Vallai une per vete jom gjithmone gati me pranu naji ven pune ma te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] absi :wave: una n'shpi nuku rri, le te rrije ai po te kete qejf, te laje, te shpelaje, te hekurose, te gatuj, te boj pazaret, te mushi vasken me uje e drandofilla /pf/images/graemlins/laugh.gif , dy gota shampanje, qirinj aromatike, te shtroje krevatin me carcafe te lame e te aromatizum dhe te hekurosur, e te presi grune me i gote vere te kuqe ne dore ke deraaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif se o lodh ajo s'do rrije t'i bij ziles i sahat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif N'pune shkoj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe per tu martu te shofim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kordele t'jesh e sigurte se nje burr te tille ti s'do ta doje asnje minute, sepse eshte palo-burre.

burri vertet eshte lokomotiva, ndersa gruja vertete eshte vagoni i mallrave. hahaha!

uuuuuuuuuuuu! quf quf quf! ne tu leviz manokllat e tu qit shkume.

abs

nuk e di...

Kordele, n gjo absin, pervedi kam ndrru mendje :devil: , e kto t europes qendrore po e rrotullojne `sahatin`,dmth po i thrrasin mendjes ( perjashto ato qe jan ba medemek si burra).
pra, te rrish ne shpi dmth, dy ore fitnessstudio, dy ore per makjazhin, gardaroben ta bin te shpija, kino, party, forum...ehuuu sa aktiviteti asht /pf/images/graemlins/wink.gif

mos shif cfare thote zogu,se don me ta shpif, dmth, den me t lan pa martu /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------------

o diell i dashur
o drita ime
vec TI me fale gaz dhe hare
ne krahet e tua
o jet e bukur
un zemren time
ty po ta le

Kordelja

Valoris scriptorum

uuuuuuuuuuuu! quf quf quf! ne tu leviz manokllat e tu qit shkume.

Ah kujdes nga forca ferkimit me shinat se u frrujtet fare :lol:

Dolores

Primus registratum

Si ben zogu sikur ka fuqi te terheqi vagon mallrash..ti te gjesh nji kokerr orizi edhe je me fat edhe ate mezi e terheq me mish e shpirt lufton :lol:

cukit cukit
birds-03.jpg

Bukuroshja

Primus registratum

Dielli qe duket nuk do kallauz

nuk e di pse me erdhi ndermend kjo edhe pse kallauz nuk di cfare do te thote

besoj do me thene dielli duket hapur dhe nuk mund te mbulohet me shoshe

ose tjetra

duket dielli qe kur lind

Ka raste qe beshkejetesa do te ishte e mire ka raste qe do te ishte e gabuar.

Bashkejetesen zakonisht e duan meshkujt pasi nuk ju pelqen te martohen por e duan femren per pa djava.

Treg i cfleftesuar pra.

Per njerez te thjeshte bashkejetesa eshte e gabuar.

Ne se vajza eshte e pasur dhe kerkon te luaj me meshkujt sepse keshtu i pelqen jeta asaj pasi eshte llastice bashkejetesa eshte e falshme.

Ne se jeni femra ju keshilloj asnjehere mos e lejoni bashkejetesen.
Shume femra e perdorin per ta futur ne kllapa si i thone mashkullin pra sa te fusin kembet.
Per meshkujt nuk di te flas.

cfare dua une qe futem ne kete diskutim, "bashkejetesa", varet nga rrethanat.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]

burri vertet eshte lokomotiva, ndersa gruja vertete eshte vagoni i mallrave. hahaha!

uuuuuuuuuuuu! quf quf quf! ne tu leviz manokllat e tu qit shkume. [/qb]
i modh qafsha ijen :lol:

soni2

Primus registratum

bashkjetesen e kam provuar por jo me nje shqiptare por me nje franceze dhe ndenja gati tre vjet me te por te them te drejten ti gjesh karar asajt pune nuk eshte e mundur sepse punen e marteses nuk e konceptonim njesoj si une si ajo thjesht mentalitet jo i njejte.

te mirat e bashkejeteses (per meshkujt)

1 sje i deturuar ta durosh tere jeten

2 ke me teper liri te ikesh majtas djathtas pa e vrare mendjen shume.

3 rrobat e lara dhe te hekurosura dhe per te ngrene ke shpija.

4 shpenzimet ndahen pergjysem .

5 seksi eshte me i shfrenuar dmth ja lejojne vetes pak drejtime.

etj etj se lista eshte e gjate .
ndersa per gocat nuk di çte them pse e duan bashkjetesen apo pse se duan me sa lexova ktu asnjera nuk e pa me syrin qe shifet aty ku praktikohet dhe nqs do te marrim si baze vlerash statistikat e sa qifte jane ndare pas marteses kur kane bere bashkejetese apo jo ,nuk mund te nxjerrim nje perfundim ekzakt sepse kjo varet me shume nga mentaliteti i njerezve qe e kane praktikuar.
dhe nje gje kisha per te thene qe gocat ti kuptojne te mirat e bashkjeteses .
gjejeni pse e ketyre thenieve shqiptare

1 e don gruan me shume se nenen .
2 ah kur ta thote gruja sa mire tingllon
3 sa i amel asht jasteku

bashkjetesa mund te kete te keqija por ka me shume te mira .
femra vete e toleroi bashkjetesen duke e konsideruar si nje hap drejt strategjise te kontrollit te pushtetit te padukshem.por u gabua sepse meshkujt e kthyen kete ne nje dritare shpetimi ndaj asajt qe quhet popullorçe

mut per tu hager asht heret a vone

te hyne te dy kamte ne i kpuce

tu vune prangat

(kam folur si maskilist hajde priti keto gocat e af tone apo sjan susceptible aj aj aj )

o çuna kush nuk e ka provuar ta provoje sepse besomni nuk do te jini te zhgenjyer por te parapregatitur ndaj jetese martesore e cila ne kohet tona sa vjen e veshtirsohet.

jam dakort me thenien franceze
la plur dure chose a faire dans cette vie est de vivre a deux!!
gjeja me e veshtire ne kete jete eshte te jetosh me dikend.

Kenti

Primus registratum

cfare dua une qe futem ne kete diskutim, "bashkejetesa", varet nga rrethanat. [/QB][/QUOTE]

Kjo ishte gjeja e vetme qe e ke thene tamam.

Une do te thoja qe bashkejetesa ne kohet tona eshte gje shume natyrale.
Nuk eshte domosdoshmerisht nje veprim para martesor sic thojne shume ketu.
Eshte thjesht mundesia te rrish sa me prane personit qe do.Pastaj normal nqs gjerat shkojne mire do vij dhe martesa dhe gjerat e tjera.
I them keto gjera nga ekperienca personale meqe po behet gati 1 vit qe bashkejetoj me te dashuren.Dhe mund te them qe eshte zgjedhja me e mire qe kam bere deri tani.

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Creed:
[qb] cfare dua une qe futem ne kete diskutim, "bashkejetesa", varet nga rrethanat. [/qb]
Kjo ishte gjeja e vetme qe e ke thene tamam.

Une do te thoja qe bashkejetesa ne kohet tona eshte gje shume natyrale.
Nuk eshte domosdoshmerisht nje veprim para martesor sic thojne shume ketu.
Eshte thjesht mundesia te rrish sa me prane personit qe do.Pastaj normal nqs gjerat shkojne mire do vij dhe martesa dhe gjerat e tjera.
I them keto gjera nga ekperienca personale meqe po behet gati 1 vit qe bashkejetoj me te dashuren.Dhe mund te them qe eshte zgjedhja me e mire qe kam bere deri tani. [/QB][/QUOTE]

te jap plotesisht te drejte creed!

abs

nuk e di...

un them her njena e her tjetra, e masanej vec njana /pf/images/graemlins/laugh.gif