Re: Bashkia e Himares kerkon pavaresine!!!!!!!!!
Ore kot t`ju pyes une: Vertet ju duket budalla ai Bole-ano juve? (kur flas per Bollanon e kam per ate qe eshte mbrapa Bollanos).Biles ta marrim holle-holle ai u tregua shume modest, se tamam tamam duhet te kerkonte bashkim me Greqine qe nga Elbasani e poshte.
I vetmi absurditet ne deklaraten e tij mua mu duk kerkesa per dicka qe e ka. (Megjithese edhe kjo ka shpjegmin e vet). Ore Himara ka vite qe eshte "e mosvarme" nga qeveria shqiptare. Aty ka ngelur vetem qe ne Himare deputeti i zones te mos veje ne parlamentin shqiptar, po ne parlamentin grek (meqe aty i merr edhe urdherat). Pra sa te beje gjithe ato shpenzime udhetimi nga Tirana ne Athine, me mire te rrije ne Athine tere kohes.
Akoma me shume habitem me ata qe kerkojne "reagimin e menjehershem te qeverise sone". Une s`e marr vesh si mundet nje kryeminister nacionalist (i flakte fare ama) te reagoje per situata te tilla. Zakonisht nje kryeminister nacionalist i terbuar, u shet nafte serbeve (po vetem per qelime pacifiste ama), u merr edhe qindarken e fundit shtetasve te vet dhe e dergon ne greqi Itali etj, dhe sidomos nuk duhet te reagoje ne asnje menyre kur ngrihet dikush dhe kerkon autonomi ne nje zone qe s`ka fare minoritare. Une psh meqe kam siguri te plote ne nacionalizmin e kryeministrit tone, Hajvanologut te nderuar, nuk do cuditesha sikur ta plotesonte edhe kete kerekese te vockel te Boleanos (se ne fund te fundit do ishte thjesht njohja formale e nje realiteti). Pastaj si beni edhe ju mor aman,po komshinj i kemi edhe ata, pse te mos ua bejme njehere qejfin. Nuk duhet te prishemi me ata qe na e duan te mire dhe na mbajne ne pellembe te dores, per ceshtje kaq te vogla. Biles po te ishim tamam burra, neve ja benim "fora" njehere e mire: ja jepnim greqise nga Shkumbin e poshte, dhe pse jo t`ja linim edhe serbit nga Shkumbini e siper. Keto gjera jane teper normale mes miqsh dhe ja vlen ta bejme per ata qe na duan neve me shume nga c`duam ne veten tone.