Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

H

harap

Guest
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejus

Çfare eshte zhapiku ?? (hardhuca)
- Krokodil i rritur ne Gjirokaster /pf/images/graemlins/smile.gif

hawk

Primus registratum

Nga Nexho :

..dikur ka ken koha e Zogut tash asht koha e zogut t'kurvs.

boss

Primus registratum

Nga rregullat e ushtrise (nuk e di nese ne shqiperi ka qene e tille, sepse nuk eshte shqiptare) eshte se nuk merrnin ushtar djalin e vetem.
Kur kishte mbushur moshen e ushtrise i shkreti u bo me vella. nga inati se mos te shkoje ushtar vendosi qe te vrase vellaun e tij dhe vendosi ne gjirin e nenes se tij helm qe kur te pije gjin te helmoset e te vdese.
Por çte shohe, ne mengjes gjeti babain e tij te vdekur.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te them une nje barcolete o???

Ne kopshtin zoologjik nuk kishte Majmun edhe nje punonjes i kopshtit zoologjik i thote shokut qe ishte pa pune:
-Te kam gjetur nje pune por duhet te vishesh si majmun dhe te hipash neper peme kur te vijne femijet
Mire thote ai dhe shkon aty dhe vishet si majmun
por duke kercyer neper peme bie nga pama por bie ne kafazi i Luanit dhe filloi po bertiste dhe po kerkonte ndihme.Dhe Luani i thote:
-Po pusho mor Trap se do na pushojne nga puna qe te dy

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ishte nje bjonde qe po hecte rruges,
edhe pa jashteqitjen e nje qeni mu ne mes te trotuarit,
ndaloi perpara,
i erdhi rreth e rrotull,
e pa nga te gjitha anet,
dhe pas 10 minutash, tha me vete :
-nuk me kujtohet me cilen kembe duhet ta shkel, me te djathten apo me te majten /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

nje barsalete franceze me belg.

dy belge shohin nje mutqeni qe s'dukej i tille. ore thot njeri - muttejete valle ? jo thot tjetri nuk duket i tille, jopo jopo disa here derisa njeri vendos ta provoje, ngjyen nje gisht e provon dhe thote kesaj rradhe me bindje -muteshte !
tjetri perfundon - thuj shuqyr qe s'e shkelem oree !

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif per kete siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

que'est que fait un belge avec des lunettes quand la police l'arret pour lui faire un alco test ???

-il enléve ses lunettes, ca fait déja 2 verres en moin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pour quoi un bélge nage toujours au fond te la piscine ???

parce que au fond il est mon con /pf/images/graemlins/lol.gif

soni2

Primus registratum

un belge achete un porche et il va a fond sur l autoroute
manque de peau il se fait flacher et la gendarmerie du roi l arrete !!

le gendarme"mr rouler a 240kmh sur l autoroute est un fait mais le faire au poil c est un autre???

le belge"quand je l ai achete le vendeur m as preçise que elle sussait assez bien mais j ai bon essayer a plus de 200 elle me susse toujours pas"

KoDoShi

Primus registratum

ne avion shqiptari gjermoni italioni ne amerikoni, gjate rruges prishet avioni en kto kishin vetem nji parashute
si tja bojm si tja bojm,i kishte gjet halli modh kto re ene ja bo amerikoni une them ta bejme me vote fsheht ene rane dakord kto si perfundim votata dalin 6 vota per shqiptarin ene nji per italionin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

re artu

Primus registratum

nje dite dy pleshta u takuan si shoke te vjeter qe ishin dhe njeri e pyet tjetrin çke qe dridhesh ashtu, tjetri i thote kame gjet i nje vend te keq, ku , jame fut tek musteqet e njonit por ngriva fare, ja pret tjetri ah une kame gjet nje vende te rehateshem, ku mor, shko akoma me poshte dote gjesh nje vend te ngrofte e te rehatshem.
te nesermen takohen perseri dhe i thote hemo prape ftofet ti.
ne darke rashe rehate ngrofet e te gjitha te mirat por kur u ngrita ne mengjes per dreq isha prape te musteqet ku isha me pare.

bic

Primus registratum

Pse nuk i keni folur gruas suaj per dy dite me radhë?-pyeti gjykatësi burrin ne seancen e fundit te ndarjes nga gruaja e ti.
Nuk guxoja të ja ndërpreja fjalen zoti gjykates - u përgjigj burri.

intocabile

Primus registratum

Nje dite takohet Fatos nano me Jezusin dhe Jezusi e pyet,kush je ti biri im?Fatosi pergjigjet te njejten pyetje isha duke te bere dhe une.

The_Killer

Primus registratum

nje xhaje shkon ne Aerike te i biri,
me te arritur djali i thote:
o bab pse s'shkon ne plazh paradite se une jam ne pune
dhe mbasdite dalim bashke? ok i thote xhaja,
shkon ne plazh xhaja por gabimisht shkon ne nje plazh nudistesh, aty shikon nje vajze vertet sexy nudo
dhe i ngrehet xhajes, ne moment vajza i afrohet dhe i thote:
me kerkove xhaje?
jo i thote xhaja,
me kerkove me kerkove i thote kjo, dhe i hypen siper xhajes.
mbarojne pune dhe vajza largohet,
xhaja i kenaqur me buzeqeshje ne buze i vjen te pjerdhe,
dhe pjerdh, ne moment nje jevg dy metra i afrohet:
o xhaje me kerkove i thote jevgu xhajes
jo i thote xhaja
me kerkove, me kerkove i thote jevgu.
e kap xhajen e kthen mbrapsh dhe mbaron pune.
xhaja kthehet me vrap ne shpi dhe i thote plakes te beje valixhet gati.
kur vjen cuni ne shpi sheh xhajen me plaken gati duke hikur
dhe i pyet:
cke o baba pse po iken me kaq nxitim?
dhe xhaja i pergjigjet:
per t'mu ngrehur me ngrehet 1 here ne vit
per te pjerdh pjerdh per dit te keqen baba.

vieux_et_moche

Primus registratum

MILIONERI BEQAR
MERR NJANI NE TELEFON NJE AXHENSI MATRIMONIALE EDHE I THOTE
-MIRMRAMA ZONJE JAM NJE BURRE 40 VJEC SHUME I PASUR EDHE DESHTA ME GJETE NJE GRUA NEPERMJET JUSH !
PO MIRE I THOTE KJO GRUJA NE TELEFON ,40 VJEC PASANIK PO DMTH SKA ASNJE LLOJ PROBLEMI A PREFERON BJONDE A BRUNE ?
-PER QEF KISHA DASHTE NI BJONDE PO KAM NI PROBLEM TE VOGEL FARE FARE .....E KAM KRAHIN E DJATHTE TE KPUTUN......
PO SKA GJA HE BURRE SE DASHNIA SPYT A KE KRAHIN E DJATHTE A JO PO HAJT SE SKA GJA.
-MIRE PO KAM EDHE NI PROBLEM TJETER ..EDHE KRAHIN E MAJTE E KAM TE KPUTUN...
PFFF PO HAJT MOR MA ,PARE KE BOLL EDHE I RI JE 40 VJEC TE DY KRAHTE E KPUTUN TA GJEJ UN NI FEMEN YLL QE TE PERSHTATET.
-MIRE PRA PO EDHE NI PROBLEM TE VOGEL E KAM EDHE MASANEJ SKAM MA ...EDHE TE DY KAMT I KAM TE KPUTUNA .
PO TI MOR LAPER ME KA PO TALLESH DASHKE EDHE NUSE PO RRUSHIN A E KE TE PAKTEN
- KUJT I THU LAPER TI MOJ K*RVE SI MOJ SKAM RRUSHIN PO ME CA KUJTON TI SE JAM TUJ E MAJT CELURARIN TE VESHI.....

rO_k

Primus registratum

Nje djale po njihej me nje vajze dhe nje dite per ti bere qejfin e fton per dreke ne shtepine e tij duke i thene se do te gatuante per te.
Vajzes i pelqeu shume, me kenaqesi te madhe priti orarin per te shkuar. Djali filloi te gatuante, mbaroi gjithcka dhe u ulen ne tavoline te dy bashke. Duke shikuar njeri-tjetrin, duke ngrene e duke biseduar vajza gjen nje qime ne pjate. Per te mos e vene ne siklet djalin ajo fillon te buzeqeshe dhe i thote djalit:
- Ja kot me thua qe nuk te bien floket!
Djali per te njerre te tijen i thote:
- Jo zemer jo, nuk duhet te kisha ndejtur me kanatiere

vieux_et_moche

Primus registratum

MERR NJANI NE TELEFON NJE AXHENSI MATRIMONIALE EDHE I THOTE
-MIRMRAMA ZONJE JAM NJE BURRE 40 VJEC SHUME I PASUR EDHE DESHTA ME GJETE NJE GRUA NEPERMJET JUSH !
PO MIRE I THOTE KJO GRUJA NE TELEFON ,40 VJEC PASANIK PO DMTH SKA ASNJE LLOJ PROBLEMI A PREFERON BJONDE A BRUNE ?
-PER QEF KISHA DASHTE NI BJONDE PO KAM NI PROBLEM TE VOGEL FARE FARE .....E KAM KRAHIN E DJATHTE TE KPUTUN......
PO SKA GJA HE BURRE SE DASHNIA SPYT A KE KRAHIN E DJATHTE A JO PO HAJT SE SKA GJA.
-MIRE PO KAM EDHE NI PROBLEM TJETER ..EDHE KRAHIN E MAJTE E KAM TE KPUTUN...
PFFF PO HAJT MOR MA ,PARE KE BOLL EDHE I RI JE 40 VJEC TE DY KRAHTE E KPUTUN TA GJEJ UN NI FEMEN YLL QE TE PERSHTATET.
-MIRE PRA PO EDHE NI PROBLEM TE VOGEL E KAM EDHE MASANEJ SKAM MA ...EDHE TE DY KAMT I KAM TE KPUTUNA .
PO TI MOR SHKERDHATE ME KE PO TALLESH DASHKE EDHE NUSE ,PO RROQKEN A E KE TE PAKTEN ?
- KUJT I THU SHKEDRDHATE TI MOJ KuRVE SI MOJ SKAM RROQKEN ME CA KUJTON TI SE JAM TUJ E MAJT CELURARIN TE VESHI.....

hawk

Primus registratum

Nji italiane kerkon nji vend ku meshkujt jane ma potent n'shtrat. Merr vesh se n'shqipni bahet nami.
Duke kerku arrin ne Dukagjin,pyt dhe e adresojn te njeni si ma i tmerrshmi.
E gjen n'hije tu kullot delet.M'kan than se shquhesh si...i tmerrshem - i thote taljanja.
Per sy t'ballit nuk di ca me t'than -i thot ky- po qysh se kam pas shku me harushen m'vjen per dit me nji qyp mjalt mas deret.

hawk

Primus registratum

E pyt djali baben : o bab a e rrah ti Van Damin ??
Ouuu e rrahi e baj m...!!
Pa pra ai t'rrah qe ti q... robt !

hawk

Primus registratum

Nji fmi shante shum.
I therrasin ne dasem dhe i ati i porosit mos me sha.
Nese nuk shan -i thote babai- t'blej biçiklete.
Fillon banketi...djali rrin urte...
Baba n'qef,krenar per t'birin.
Bante muhabet pa sha asnji here.
Kur.....
Ne nji moment dy miza i sillen rrotull e rrotull sa ja merzisin fort.
Babe - i therret djali- n'p...t'sams bicikleta se kta dy mizat nuk jam tu i lan me u shker....mbi pjat.

Arturi_Dr

Primus registratum

po e them ene una 1 :
Ishin 2 shoke Hasani me Hysenin. Keta te dy ishin hajduter dhe nje nate kur shkuan te vidhnin Hyseni po bente rojen jashte. Duke ruajtur i afrohet nje polic dhe e pyet se cpoe bente. Ky i thote: Ja, po kendoj per henen.
Pa kendo nje here i thote polici dhe Hyseni ia fillon:
Pernedoi dielli doli hona dil Hasan se tu q1 nona /pf/images/graemlins/angel.gif: /pf/images/graemlins/tonguee.gif