Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

^Ira^

Forumium praecox
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

Djali pyet te atin: Babi si kuptohet kush eshte i dehur?
Babai: I shikon ata dy burrat aty, po te ishe i dehur do shikoje 4 burra.
Djali: Babi po aty eshte vetem nje burre

shkodranlover

Primus registratum

nje flash:

Sa pozicione ka seksi???

68, 69 eshte per te pastruar veglat.

asdfghjkl

Primus registratum

Kane qene tre mij nje amerikan nje rus dhe nje shqiptar
kan hy ne nje bar dhe kan filluar te pin alkohol
pihet (dehet) miu amerikan dhe thot lishomeni nje muzik, dhe fillon te luaj te tancoj
pihet (dehet) miu rus dhe thot lishomeni nje muzik , edhe ai fillon te kercej te tancoj.
pihet miu shqiptar dhe thot:KU ESHTE AJO MACJA DO TA HAJ ME DHEMB

durrsaku

Forumium maestatis

Nji autobuz pederastesh takojne rruges nji autobouz me xhuxha.
Nji pederast del ne dritare edhe bertet: Poshte pi**i!!!
Xhuxhi i pergjigjet: Urraaaaaaaa

sinBEBE

Primus registratum

dy strucave meshkuj u kish vajt keq per ate muhabetin.ec eec neper shkretetire, kur shofin dy struca femra. dhe i thone njeri tjetrit qe haj ti kapime ti q***me.vihen keta pas .. ato te tmerruara para .. ik ato me vrap ndiq keta prapa... ne nje moment vajzat lodhen...dhe duke farme fryme me zor i thone njera tjeter.. haj te fshihemi... se keta nuk paskan derman.dhe fup zhysin koken ne rere.. e lene ato pjeset e ngritura jashte.vijenpa nje cike ata dy cunat struca... njeriprej tyre tret veshtrim e tij larg e thote... po keto mo vlle nga u zhduken?

GJYSHI

Gjyshi

A e dini sa eshte shpejtesia maksimale ne seks?
68 sepse 69 eshte per tu kthyer

MLK

Primus registratum

*Klienti :*

Nje perdorues kompjuteri:

Nje vit me pare une permiresova programin tim "E FEJUARA 1.0" dhe e cova ne "GRUA 1.0". Vura re qe programi leshoi menjehere nje funksion qe quhet "BEBE 1.0" funksion I cili ka zene shume hapesire ne kompjuterin tim. Asgje nga keto qe ndodhen nuk ishin permendur ne manualin e programit. Nga ana tjeter "GRUA 1.0" filloi te futet vete automatikisht ne te gjitha programet e mia. Aplikime te tilla si "BISEDA-TE-SHKUTRA-ME-SHOKET 10.3" dhe "FUTBOLLI-I-SE-SHTUNES 5.0" nuk funksionione me fare. Nganjehere nje virus me emrin "VJERRA 1.0" shfaqet dhe me bllokon te gjithe sistemin, duke bere qe "GRUA 1.0" te sillet ne menyre te cregullt. S'kam qene I zoti ta c'instaloj programin. Doja te kthehesha te versioni i meparshem " EFEJUARA 1.0" por procesi i c'instalimit eshte shume I nderlikuar. Rreziku ne te cilin vihet I
gjithe sistemi eshte I llahtarshem. Dua te them se "BEBE 1.0" kam filluar ta pelqej e nuk kam deshire ta humbas. Ju lutem me ndihmoni!

Nje perdorues i deshperuar.

*_Pergjigja:_*

I dashur klient,

Veshtiresite tuaja jane normale ne mes shume perdorueseve dhe vijne si pasoje e disa gabimeve themelore ne konceptin e programit. Shume perdorues levizin nga versioni "E FEJUARA 1.0" te "GRUA 1.0" me shpresen e kote se "GRUA 1.0" nuk eshte gje tjeter vecse nje program per argetimin ose sherbime te nevojshme baze. Megjithate ne po flasim per dicka shume me teper te nderlikuar "GRUA 1.0" eshte nje system I plot veprimi I krijuar per te kontrolluar te gjitha aplikimet e tjera qe jane brenda ne kompjuter.
Eshte pothuajse e pamundur te c'instaloni "GRUA 1.0" e te ktheheni tek "E FEJUARA 1.0". I njejti problem eshte dhe me "VJERRA 1.0". Ky I fundit
eshte nje program I vjeter, prej te cilit e ka origjinen edhe "GRUA 1.0". Keshtu qe vuan nga ceshtje pershtatshmeria. Disa perdorues kane tentuar te
riformatojne gjithe kompjutrin edhe te instalojne programet "E DASHURA 8.0" + "GRUA 2.0" duke besuar se ky version I ri do te zgjidhe veshtiresite qe kane pasur. Perkundrazi problemet do te riten edhe me shume. Madje edhe nese versionet "GRUA 3.0" ose 4.0 do te duken ne treg
ne nuk ju a rekomandojme. Me mire ngjituni pas programit "GRUAJA 1.0" dhe mesoni ate mire ne menyre qe ti tejkaloni problemet qe mund te dalin.
Gjithashtu beni shume kujdes me cdo komande, sepse nganjehere reagon ne menyre krejt te papritur. Cdo difekt qe do te dale do te jete I lidhur (ka
shume mundesi) me ceshtje komandesh. Ne ju inkuarajojme qe te futni ne kompjuter shume shpejt programin C:/FALJE.EXE. Shmangni perdorimin e
komandave ESC (Dalje) ose DELETE (Fshi), te cilat shpesh mund te menjanohen me perdorimin e programit te percaktuar, C:/FALJE/EDHE/LULE.
Qe programi te funksionoje mire, ne ju rekomandojme blerjen e paketes "KOSMETIKE 3.0" dhe "PUSHIME 5.1" ose "SIGURISHT-QE-KE-TE-DREJT-ZEMER 4.5'
Disa kliente jane shume te kenaqur me perdorimin e ketyre funkioneve. Keshilla e fundit. Asnjehere, asnjehere mos instaloni ne kompjuter programin "NJE-E-DASHUR-TJETER-BJONDE 2.0" ose "E-DASHUR-E-FSHEHTE 3.1" Keto programe nuk pershtaten me programin "GRUA 1.0" dhe mund te te shkaterrojne njehere e pergjithmone te gjithe sistemin.

Ergler

Primus registratum

Ne nje cerdhe aty ne amerike bie zjarr i madh dhe femijet ishin ne rrezik per t'u djegur.Zjarrfiksin shkuan menjehere por zjarri nuk po shuhej.Ne ate repart zjarrfiksish punonin edhe dy albanian.Asnjeri nuk po futej ti ndihmonte.Te dy shqiptaret vendosen te sakrifikonin.Ti i thote njeri tjetrit do te rrish poshte dhe do t'i presesh femijet kur une te t'i hedh nga dritarja e katit te dyte.Keshtu bene.Femijet ishin te perzier,te bardhe e te zes.
Filloi te priste nje nga nje femijet e bardhe,ndersa kur hidhte te zinjte nuk i priste,por i linte te binin ne toke.
Njehere u kujtua dhe i tha shokut:
Mos me hidh me nga keta te djegurit,po leri aty ku jane.

Beu

Primus registratum

SI me i riu ketu besoj se e kam dhe une per nder te shkruaj nje

Kafshet e pyllit mblidhen ne nje kuvend ie cili u mblodh nga Luani
Luani-Degjoni te gjithe,Ne pyllin perballe kafshet kane ngritur nje shatervan per tu mbledhur dhe pushuar.Une si me i vjetri ju mblodha dhe kerkoj nga ju qe te me thoni idete tuaja.
Ariu-une them te ngreme nje restorant
Autori-dhe keshtu te gjithe me rradhe deri ke lepuri i cili e mori fjalen i fundit.
Lepuri-Une kam nje mendim.Te ndertojme nje banjo qe edhe pylli jone te jete i paster.
Autori-Mendimi i lepurit u hodh ne votim dhe fito.Bnja u ndertua dhe takimi u la pas nje viti.
Autori-I pari foli prap luani.
Luani-Ideja e lepurit vjet ishte shume e mire dhe mendoj qe kete vit te bejme dicka tjeter pra kush ka ide.
Autori-Po lepurin nuk e mbante vendi dhe foli i pari
Lepuri-Une them qe ta prishim banjon.
Luani -Pse lepur.
Lepuri-Degjo,Ne te gjithe rrime ne rradhe per ne banjo,por vjen ariu dhe mire qe hyn pa rradhe por pasi mbaron pune merr njerin nga ne dhe fshin bythen,keshtu qe une them qe ta prishim.
Autori-Pak e gjate

Beu

Primus registratum

KAm dhe nje per sonte se me paska hyp frymezimi
Nje djale i vogel kishte ditelindjen dhe si dhurate donte nje papagall.E jema i jep parate dhe i thote
MAmaja-Degjo blije papagallin kudo por vetem ne port tek marinaret jo.
Djali pasi bredh gjithe qytetin dhe nuk gjen gje shkon tek porti per te pyetur,
Djali-Xhaxhi keni papagalle per te shitur
Marinari-Po
Djali-Po une dua qe te mos thote fjale te pista
MArinari-Po jo mor xhan se nuk thote ja shikoje,Dhe marinari i drejtohet papagallit.Ngrije kemben e majte.Dhe papagalli e ngre.Ule i thote dhe ai e ul.Tani ngri te djathten dhe papagalli e ngre .Ule i thote.Paastaj kthehet nga djali dhe i thote e shikon qe nuk flet fjale te pista.
Djali e merr me gezim dhe niset per ne shtepi.
Djali-Mami e bleva
Mami-Shume i bukur,po ku e bleve
Djali-Ke marinaret po nuk flet fjale te piseta ja shikoje.
Ngrije kemben e djathte dhe pa i thene ule i thote ngrije dhe te mejten.Papagalli e shikon me inat dhe i kthehet
Papagalli-Po une ku te rri ne p... te satome

Beu

Primus registratum

Nje burre i vjeter pensionist kishte gati nje vit qe hipte ne autobus ne te njejten ore dhe blinte gjithmone dy bileta.
Fatorino behet kurioz nje dite dhe e puet
Fatorino-Xhaxha pse gjithmon blen dy bileta?
Xhaxhai-se po te me humbi njera kam tjetren
Fatorino-Po sikur ti humbesh te dyja si do ja besh per kontrollin
Xhaxhai-Prandaj e mbaj abonen gjithmone ne xhepin e kemishes

Beu

Primus registratum

Nje burre i vjeter ,pijedashes i cili ne kohen e kjoskave ne Korce pinte gjithmone perballe bustit te "Themistokli Germenjit"kishte nje ves.
Ai sa here qe vinte ne lokal porosiste nje teke ,e pinte, dilte perjajshta se c'a shikonte dhe futej prap brenda.Kjo pune ishte e perditshme deri kur burri ikte.
Kamarieri i cili u be kurioz nje dit e pyet?
Kamarieri-Si shpjegohet qe ti vjen perdite ,pi nje teke del se c'a shikon ,futesh brenda dhe keshtu vazhdon deri sa iken?
Burri-Une vij per te pire nje gote dhe pasi e pi gote dal dhe shoh "Themistokliu".Po me lujti,une iki per ne shpi se kam pijen me sherr.Po nuk me luajti rri dhe pi prap deri sa te me luaj "Themistokliu"

Beu

Primus registratum
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejus

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mbame bre Bamke /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Beu

Primus registratum

P c'a Bamke duhet me pa "themistokliun"

Beu

Primus registratum

Ne nje fshat te thelle te Shqiperise jetonte nje burre plak dhe tre djemt e tij.
Babi pra se te vdiste i thirri djemte dhe i tha:
Babai-Bijte e mij dua nga ju qe te shperndaheni neper bote dhe kure te ktheheni te ju jete rritur "Zogu" aq shume sa te ngelemi ne histori.
Djemte bene si jo tha i jati dhe u nisen.Djali i parre u kthye dhe duke bertitur thote:
1-Babe shife sa me ka shku "Zogu".
Autori-djalit te 1_re i kishte shku "Zogu" 2 metra.
Autori-Pas tre muajsh kthehet djali i dyte.
2-Babe shiko sesa me eshte bere "Zogu".
Autori -Djali i dyte e kishte hipur "Zogun" siper nje kamioni dhe po vinte vete nga prapa.
Autori-Ne kohen qe po benin muhabet bie dera dhe shfaqet koka e "Zogut"te djalit te trete me nje parrulle te varur ku shkruhej:Une jam ne Mqedoni dhe vij neser.Mos me prisni zgjuar.
PS:per nje shoqe qe i ika qef ELEFANTET

Ilektra

Primus registratum

Ja tu tregoj dhe une njecke.
Nje turist grek ne Stamboll, kalon para nje dyqani floriri dhe kerkon te bleje dicka, parkon makinen gjysem ne rruge dhe gjysem ne trotuar. Mbaron pune dhe del per te makina dy police po e prisnin.
Ti e ke kete makine?
Po, pergjigjet greku.
Do te vish me ne ne rajon i'a kthejne policat dhe midis ankimesh e shoqerojne grekun per ne polici.
Shume shpejt e nxjerin para gjyqit.
Gjyqtari e pyet; perse akuzoheni?
Po ja! per parkim te keq te makines ia kthen Greku plot deshperim. Mustafa thote gjyqtari, ketij do i fusesh dy te q..., ok. (Mustafai 2 metra me mustaqet 7 pellembe) i kenaqur pergjigjet; Siurdheron zoti gjykates.
Tjetri theret gjykatesi, kete rradhe ishte nje hajdut cantash.
E pyet, perse akuzoheni? Po ja i thote hajduti vodha nje cante. Mustafa theret gjykatesi ketij priji doren e majte, si urdheron pergjigjet gjithmone i gatshem Mustafai.
Tjetri degjohet perseri thirja e gjykatesit.
Kete rradhe ishte nje hajdut makinash. Po ti i thote per se je kapur? Une desha te vidhja nje makine i pergjigjet si i pafajshem hajduti. Mustafa gerthet gjykatesi ketij do i nxjeresh te dy syte, siurdheron zoti gjykates.
Greku qe nderkohe degjonte denimet e dhena nga gjykatesi u tmerua dhe sa spo e bente ne breke.
Degjohet zeri i Mustafait pushimi i drekes zoti gjykates, mire pergjigjet ai seanca tjeter pas dy oresh. Mustafa mos harro te zbatosh denimet qe dhashe i thote gjykatesi, Nuk harroj jo i thote Mustafai dhe terheq te burgosurit per te dhoma e ekzekutimeve.
Rruges greku me gjysem zeri i thote; Zoti Mustafa mos harro se une jam ketu per dy te q... eeeee!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

kupidi

Primus registratum

DY goca ne vlore po ecnin ne trotuar.i shikon nje djale,dhe i pyet:-O goca,ju motra binjake jeni?
I pergjigjen gocat:-Jo vllezer binjak.
I thote djali:-Epo ju lumte rr****

kupidi

Primus registratum

Ishte njeri,dhe nuk i behej k***.Edhe nje dite vajti tek doktori.I thote doktorit:
-O doktor nuk me fryhet k***,si t'ia bej?
i thote doktori:
-Merre kete kokrren edhe pije para se te besh sex me gruan,dhe per ta c'fryre fute ne acid,se nuk te c'fryhet me.
e mire vete ne shpi ky burri,dhe i thote gruas:
-Grua hajde se do bejme sex.
i fut nje te pire kokrres ky burri,dhe i behet k*** drras.
e mire i hipen gruas,edhe nuk ia zbret me.Po tani gruaja ngaqe nuk po duronte dot me,ia mbathi vrapit.Del ky burri ne rruge,edhe kap njerez edhe q*.C'do njeri qe i dilte perpara,do ta q****.Duke ecur me vrap,ky burri futet ne nje are.Aty po punonin njaca traktoriste.Nje te vajtur me vrap ky burri edhe zuri traktoristat me radhe me te q***.Kujtohet ky,kishin baterit e traktorave acid.Edhe vete me vrape tek traktorat dhe e fut k*** ne acidin e baterise.Traktoristat sa e pane,i thone njeri tjetrit:
-Futjani vrapit cuna se po e karikon. /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ishte nje bjonde qe po hecte rruges,
edhe pa jashteqitjen e nje qeni mu ne mes te trotuarit,
ndaloi perpara,
i erdhi rreth e rrotull,
e pa nga te gjitha anet,
dhe pas 10 minutash, tha me vete :
-nuk me kujtohet me cilen kembe duhet ta shkel, me te djathten apo me te majten /pf/images/graemlins/laugh.gif