...sa po m'pelqeka kjo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Pi, pi, sa kohe kendon birbili
puth, puth, sa eshte i celur trendafili
[/qb]
Bluja te di goc te zgjuar.Kujto shprehjen"Njoni gozhdes e tjetri patkjoit" e ke me u marr vesh.Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] si pergjigje konfuze me duket!
se di pse, kam pershtypjen se perserit veten disa here /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mandej, sikur nji faqe ma perpara, permenda CHIANTI, edhe me the se nuk je shum praktik me pije alkolike.
a ka mundesi per nje vere-dashes mos me njoft CHIANTIN? /pf/images/graemlins/blush.gif
nejse preso, se s'po vazhdoj me ta mbyt egon mashkullore, kaq per sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif
presi, pa neVra, pa neVra :sleep: [/qb]
Kur te doje shpirti jot,dil para zyres time ene ma boj me shenja(jo me llafe turpe) edhe ta pim i kave ke Qebaptorja Muharremit!Fillimisht postuar nga Sebastian:
[qb] po ku ke dit gja nojhere ti po hec ma...
te vij une aty te tavolina jote ta pime i kafe? [/qb]
po rri o burr se osht turp!Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] dua ashtuuuuuuuuuuuu....... [/qb]
me u marr vesh me ke? se me indritin s'kena pas ndoj problem me u marr vesh, tt e andato liscio!Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Bluja te di goc te zgjuar.Kujto shprehjen"Njoni gozhdes e tjetri patkjoit" e ke me u marr vesh.Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] si pergjigje konfuze me duket!
se di pse, kam pershtypjen se perserit veten disa here /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mandej, sikur nji faqe ma perpara, permenda CHIANTI, edhe me the se nuk je shum praktik me pije alkolike.
a ka mundesi per nje vere-dashes mos me njoft CHIANTIN? /pf/images/graemlins/blush.gif
nejse preso, se s'po vazhdoj me ta mbyt egon mashkullore, kaq per sot.
presi, pa neVra, pa neVra [/qb]
P.sashe filmin "Ema" me Paltrow.S'e dija qe ish aq i ngjashem me historine time
[/qb]