Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

TEA

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

chocolat.gif

&

liq2.jpg

Kordele lejen e ke ne xhep /pf/images/graemlins/wink.gif NAHAR poi favorire /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Tea mi favorisco da sola /pf/images/graemlins/wink.gif poi sto bevendo un po di vino roso /pf/images/graemlins/wink.gif

Saly /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ti giù??
ma che succede??
ieri sera ho dormito da voi,se tu avessi visto come si mandavano giù noi i bicchieri saresti morta dalle risate.
fatti racontare un po di tipe sbronze.
baci

TEA

Forumium maestatis

vallaj tu ne t'imagjinoj...por me paska shpetu ajo tjetra pa pa mer amon /pf/images/graemlins/laugh.gif se kur e menoj qe nje gisht votka ne fund te gotes i bon efekt , figurati ato me bresheri :lol: ...poi x che nuk me çut :smash: :smash:

PS: Kordele ne une me nje te till jom ...te kuqe nga Castellina in Chianti . :thumbsup:

un :kiss: a tutte due

TranofiljA

Primus registratum

...gjith ky ven i modh veç Enin ne Kordelen paskam si pijanece. Sa duhet te jemi qe te konsiderohemi minoritet?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema ajo puna e bodyguard-ave nuk ishte ide e keqe ri. Mos u bo merak se kur t'vim un e Eni ktu,nuk do vim vetem. Po sjellim ne noi azgon qe ta kontrollojsh ti per faqore /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

tranofile, po mu ku m'le?

ps: paskan fillu me ba perjashtime te antirezi...
danae, edhe ti alkol? :rolleyes:

emke, te lan shoqet vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

une po flisja per disa tipa sbronze,ka kohe qe nuk dehem nga alkooli,per dehje te tjera po jam shume e gatshme,dehem me hare,me dashuri e shume te tjera.
emen nuk besoj ta lene shoqet kaq kollaj,i ka te mira shume.
ciao ciao

bebi

Primus registratum

jo te gjith ata qe pine alkol dehen.
alkoli nuk simbolizon dehje, ose njerzit qe jetojn me kenaqsi te ndryshme nuk e cilsojne te tille.
per shum njerz nji gote vere e kuqe asht shoqnim i nji bisede, me antipaste t'ftohte, apo fruta t'thata.
un mandej nuk pyta a ke ken e dehun... nejse

shoqet e emes shum modeste /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool: :thumbsup:

TranofiljA

Primus registratum

...u pa puna Blue, une po shkoj te mor nga ato çikullatat me konjak mrena. Let's not get just drunk, let's get fat too :lol:

:wave: Red Bull-a

PS: Kot nuk i ka qit Nahara ato resmet e atyre fëmrraveee "buçko" /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

trano, del pak nga ky bari, ec t'shkojm te ndoj tjeter! :cool:
dona me ba qef per hesap ton, pa njerz neper kam! /pf/images/graemlins/laugh.gif

se po na turren kto t'antirezit :smash:

:wave: tjeta juj!

Danae

Primus registratum

jo nuk isha e dehur,po isha e vetmja qe nxori shpirtin /pf/images/graemlins/frown.gif e shkreta penele ca hoqi ate nate :kiss:

Presidenti

Forumium maestatis

mund te masesh me mijra kupa me vere...po s'pive nuk dehesh.

vera....

e il mio discorso piu bello e piu denso
esprime con il silenzio il suo senso!

bebi

Primus registratum

nuk mund te flasin per veren dikush qe... ka harru si asht shija e saj kur e percjell neper qiellze /pf/images/graemlins/tongue.gif ...apo...dikush qe se ka shiju kurr /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

Presidenti

Forumium maestatis

ti mund jetosh si pijanece tere jeten...e ndoshta s'pin sa kam pire une pa u zgjuar!Kam pire vererat me te miar dhe i kam shijuar dhe kam pasur nje zakon, kur provoja nje vere me te mire hiqja dore nga te pirit e atyre me te keqija me pas...dhe kjo tradite me solli te pij e te dehem me me te miren e vererave.

bebi

Primus registratum

si pergjigje konfuze me duket!
se di pse, kam pershtypjen se perserit veten disa here /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mandej, sikur nji faqe ma perpara, permenda CHIANTI, edhe me the se nuk je shum praktik me pije alkolike.
a ka mundesi per nje vere-dashes mos me njoft CHIANTIN? /pf/images/graemlins/blush.gif
nejse preso, se s'po vazhdoj me ta mbyt egon mashkullore, kaq per sot. /pf/images/graemlins/tongue.gif

presi, pa neVra, pa neVra :sleep:

Kollarja

Primus registratum

Kur te gjejshe vere pije pa mejtuar
kur te gjejshe vajze puthe pa pushuar
se as per mjekren tende e timen
s'kujdeset Zot i madh i lavderuar

Pi, pi, sa kohe kendon birbili
puth, puth, sa eshte i celur trendafili
dhe gote plot shafran e zbraz
ku te t'a jape naten Izrafili

Per ligje kam c'do dite te defrej
per bese kam c'do fe te kaperxej
kur mora nuse Jeten,s'deshi paje
me tha "Gaz pac, ate pagese vleje"

Dhe qiellin rrotullonjes e therrita
dhe e pyeta : "Cila eshte drita,
per djemte e tu te humbur ne kete bote"
"Nje mendje e verber" me tha nje ze nga prita

Ahere goten po ngreje si burre
dhe zjarrn'e shenjte gjej ne ket furre
Ajo me pershperit buza-gaz
"Pi-puth se po vdiqe s'grihesh kurre"

Presidenti

Forumium maestatis

dhe ti flet akoma per leng rrushi...un s'kam me koh te luaj shpiash!...jam konfuz se mjeshtrit e mi kan thene..

I'm drunk ....I'm drunk.

egon e kam te stervitur.