Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ema

Goddes
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Jeta mos u zij ne forum se e kena bo njehere muhabetin e marteses.

Le te thote cfare te doje Kordelja
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
shiko shiko,kete diversanten,Jeten,sa i them une se mandin e kam pelqeyer gjithmone ne menyre kostante kujtohet se do me kete nuse te burrit /pf/images/graemlins/tongue.gif
po me mu s'ke fole e??
nejse u pa puna,mbajeni mandin:)une do kerkoj nje single,apo dicka te ngjashem:-P
Jula :kiss: [/qb]
:smash: Lexo mir ti goce!Kam thone se une jam nusja dyte se veni par osht i zon prej teje(po s'desha me perhap emra dhe panik /pf/images/graemlins/laugh.gif ) kurse Kordelja don me qene e treta.
ke nai kundershtejshen?

Tranny :kiss: Eni do t'bojne kontrooll kto bodigardat per faqore gjasme /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

kur te futet eni ma lini mu, e kontrolloj un mire e mire!

sot m'vjen i mik i vjeter...e do e bojm barin ku do ulemi tamam Anti rezistence ashtu idç ka qen vin hysa dikur :rockband:

Ema

Goddes

Arjela wb!(Ema e maskume jam)!

Julke me mbeti nje llaf i Brahos :wub: ne mendje,e gjen dot e :confused: ?

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga KuKull QarAmaNe:
[qb] Baaaaaaaaaaaaaaaaack!
ma futen,e kisha neser kisha ngatarru si gjithmone pa datat /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe sallat /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
Ti duhet me nderru bar ku pi ne darke se ti jepkan pijet alkolike te hollume me uje ne nuk te bekan efekt faare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ARJELA

Primus registratum

[qb] Arjela wb!(Ema e maskume jam)!

Julke me mbeti nje llaf i Brahos :wub: ne mendje,e gjen dot e :confused: ? [/qb]
yyyy u emke ti mi dreq qenke
po si jemi se na mori malli na mori
bejm edhe ne ca mungesa po cte besh nga halli e kemi
po ti si ke qen mir

puc fort lala ty :kiss: :kiss:

jula

Primus registratum

[qb]

Julke me mbeti nje llaf i Brahos :wub: ne mendje,e gjen dot e :confused: ? [/qb]
Jo, ne mos qofte gomarlleku qe perseriste si papagall. :confused:
Mua vetem nje moment me ngeli ne mendje, te thashe ku duhet te mbaronte filmi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Me vjen keq, po "cinema d'autore" vetem regjizoret komuniste mund te bejne. Pranomani vetem kete teori aman, eshte e vetmja gje qe na mbetet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Nuk di si ta shpjegoj: filmi me pelqeu, por nuk ishte ...memorabile, prisja me shume. Nuk kishin faj, i drejtohej nje publiku "perendimor", pergjithsisht injorant ne lidhje me Islamin, prandaj ky i fundit mbetej ne sfond, madje dhe me ca gafa teologjike jo te vogla.
Per mendimin tim, nje regjizor i madh (si Monicelli p.sh. /pf/images/graemlins/wink.gif ) do ta kishte mbyllur filmin tek skena ku ne shtepi kthehet nena e Moses dhe i drejtohet te birit, pa e njohur:
-Ti je Mose?
-Jo, une jam Mohamed.

Per O.Sharif nuk kam c'te them :wub:

Danae

Primus registratum

mua tre ide dhe nje shprehje me ka mbetur ne mendje.
do kish qene i forte per tu kaperdire,une ne te vertete sa i jati i momit i dhuroi salvadenaion me ate shprehjen:parate jane bere per tu ruajtur jo per tu shperdoruar,u shpjegova miqve te mi:eshte hebre...
mgjth nuk mendoj se hebrenjte jane ashtu,ishte thjesht kundra israelit.
pacim

Ema

Goddes

Jo ri ishte i kendshem filmi po mendonim qe mund te kishte mbaruar icik me pare:Atje ku i thote te emes djali:"Mi chiamo Mohammad,non Mose"
Jo per ndonje gje po kur e pyti djali me pas:
-Vend i varfer eshte ky?
Braho pergjigjet:-Si,è L'albania,une me julen sa su futem poshte kolltukut se mos na diktonin... /pf/images/graemlins/frown.gif

Arjela wb,ca do marresh?

Julka jo gomarlleku /pf/images/graemlins/laugh.gif por me pelqeu kur tha "Do llogariten ato qe t'i jep,jo ato qe mban brenda"

P.s:Me pelqeu ajo teoria qe libri ne fund ish me letra dashurie dhe per inat te vjerres them se Bellochio eshte. :wink:

jula

Primus registratum

[qb]

Julka jo gomarlleku /pf/images/graemlins/laugh.gif por me pelqeu kur tha "Do llogariten ato qe t'i jep,jo ato qe mban ... [/qb]
Ketu ke plotesisht te drejte. /pf/images/graemlins/smile.gif
E thame nje here, ishte pak i shperndare dhe vagant...edhe Darwini arriti te infiltrohej. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Ehe kishte goxha gafa:
-ky njeriu ishte me origjine nga nje krahine mes Turqise dhe Persise,ne vendin e tij flitej vetem turqisht.Ne nje pike thoshte se dinte vetem c'thosh kur'ani e me pas pranon se urren.I pelqejne grate dhe pi alkol(thote se eshte sufi dhe sufite e pijne alkolin :eek: ).Pastaj e con femijen e shkrete te shohe dervishet qe vallzojne me rrobat e bardha dhe te gjata.
Shkurt kishte goxha rremuje deri kur tha se njeriu ish mineral,pastaj u be vegjetal e pastaj kafshe dhe ne fund njeri...E vdekme qe te gjithe kan kuptu vec nje Evolucion te cuditshem per nje film te tille.

Filmi ishte shume imopues ne ca pika:Ne cdo dy fjali kish shprehjen:"Io so solo quello che dice il mio Corano".Ceket ehe,s'kishe ku te laheshe... :angel:

Presidenti

Forumium maestatis

hehehehe...s'ka faj bobi, e kan akuzu shum per evolucionist e reinkarnacionist

un isha nje mineral..
vdiqa si i till
e linda si nje bime
vdiqa si bime
e linda kafshe
vdiqa si kafshe
e linda njeri
do te vdes si njeri po frige s'kam
ç'kam humbur une duke vdekur???
asgje...

JD.RUMI

dhe valltaret me veshje te bardha jane mevlevite...qe sillen ne semate e Rumit!

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] kur te futet eni ma lini mu, e kontrolloj un mire e mire!

[/qb]
:eek: :eek: hajde antirezistence hajde.....po vi nga fundjava une Nahara /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Presidenti

Forumium maestatis

algerian.jpg

na moj, ju ktu te bari...lat nam! ikni kajher edhe neper shpia, gjith kohen pall arushe!!!

femra demele!

hajt mu prezantoni, kuhs eshte cila tani!

dhe nargilen kam thon mos me e prek kush!

hot

Hotgirl

mu po me dhem barku..kush di nej ilac?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif