Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Po e shkruj :idea:
Ana, merr specat dhe skuqi (hiqu bishtat me pare), pasi t'i skuqesh mund t'ua heqesh edhe lekuren dhe ashtu behen me pak bezdises ne stomak.Ne nje tigan tjeter hidh vajin dhe nja dy tre thelbinj hudher te paprera, skuqi pakez fare dhe shto ne te domatn e grire ne mixer me pare (edhe ketyre hiqu lekuren).Skuqi mire domatet dhe leri ne zjarr te avashte te shkrijne mire e mire, shtoji edhe pak uje nese eshte nevoja por pak fare ama.Kur e sheh qe domatja ka zier, i shton djathe te therrmuar ose gjize sipas deshires, mbi to hidh specat dhe zhyti ne masen qe vlon, pastaj rrih dy kokrra veze dhe hidhja persiper, mbuloje tiganin me kapak dhe lere derisa te mpikset veza.Pastaj hiqe dhe servire ne pjate dhe mos harro ta shqerosh me kore buke te fresket.Mos harro kripen sipas deshires gjate gatimit.
Te befte mire /pf/images/graemlins/smile.gif
Danae SUKSESE!
Hotiiiiieeeee vrap ne kuzhine te na gatush /pf/images/graemlins/wink.gif