Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

godfather

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

pershnetje t'gjithve!

nuse, m'boj gati noj gjo per t'honger se per nja i ore kthehem pri xhumoje. hajt ta mosha, luji duret e ta gjej gati kur t'vij.

Ema

Goddes

Mirdita!
Una sot paradite s'isha ne pune se isha smure /pf/images/graemlins/laugh.gif ,gjoja edhe ja futa gjumit se masdite duhet te isha ktu ke puna /pf/images/graemlins/frown.gif me qorrat!

Shaaaaaaaooooooooo! :wub:

godfather

Primus registratum

pronart e lokalit kane qene t'zone pernej nuk ò duk njeri knejna. une me presidentin kemi qene ne nje udhtim pune ne milano, brescia e verona. kurse goodfellow ò hala m'bologna per takime qejfi.

godfather

Primus registratum

pronart e lokalit kane qene t'zone pernej nuk ò duk njeri knejna. une me presidentin kemi qene ne nje udhtim pune ne milano, brescia e verona. kurse goodfellow ò hala m'bologna per takime qejfi.

Ema

Goddes

Edhe une kam nje darke pune neser ne Milano Marittima po s'di a te iki apo jo :confused: se nuk i duroj dot kto taljont.
Une po rri po fle ne Albforum,kolegu im eshte ne chat,deri para 2 minutash ishte ketu Hotiu me ERyn e pane se sa shume lodhesha /pf/images/graemlins/tongue.gif .

O Arto Bedriani ne Bologna ? :eek: :confused:

godfather

Primus registratum

castiglione

nejse, po iki edhe une se po me presin jasht bibliotekes. te fala tgjithve.

Ema

Goddes

Ene ne po e myllim zyren.
Xhimo qe ku e ke ekspresin ta morsha,futi i t'lame masnje bo kafe per vete po deshe po kujdes se do t'dali akell /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iu du fort /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hottyyyyyyyy :smash: :smash: ke Free style :smash:

Ema befsh qejf kete fundjave /pf/images/graemlins/smile.gif une s'kam asnje plan /pf/images/graemlins/frown.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BoHeMian_RaPsOdY:
[qb] Ene ne po e myllim zyren.
Xhimo qe ku e ke ekspresin ta morsha,futi i t'lame masnje bo kafe per vete po deshe po kujdes se do t'dali akell /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iu du fort /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
rofsh jam qe jam po e boj dhe nji per ty.do ndonjani se nuk me gjeni me me kete menje

Danae

Primus registratum

me thoni qe dikush do rri mbi libra,mua po me avullojne trute :cry: :cry: :mad:

romeo

Forumium maestatis

une kam nja 20 minuta kohe se pastaj kam per te vajtur ne pune.
Do na japi ndonjeri ndonje redbull?