Presidenti
Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
tobestagfirullah!
tobestagfirullah!
E vogel eshte edhe nje mushkonje po te le tere naten pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
Moj Kordele moj xheloze vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga HaRaP-OFF:
kordelja e vogel e vogel po ma do mendja se ka force te madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif
llokume po shoh po po shof edhe per kaseten.
Hik miiii! Ja paska fut breshka derrit e???Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Breshka:1 ore e 20 minutaFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Vallai edhe une ate pytje i boj vetes. Si ka mundsi qe derri qe osht derr arrin ta zgjasi org. 30 minuta?!Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Epo pika mu ne koke...s'eshte me te mesuar mor, ja, derri s'ka bere asnje klase po amaaa, nejse, nejse, s'po ngaterrohem andej nga derri .....
Ika tani, ciao! :wave: [/qb]
Ato shprehejet 'ho me ti pse bo si derr', ose 'jom derr' nuk qekan dhe aq negative. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hika dhe une se po me pret Julia! Shifna ma vone,
LR [/qb]: [/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Hik miiii! Ja paska fut breshka derrit e???Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Breshka:1 ore e 20 minutaFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Vallai edhe une ate pytje i boj vetes. Si ka mundsi qe derri qe osht derr arrin ta zgjasi org. 30 minuta?!Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Epo pika mu ne koke...s'eshte me te mesuar mor, ja, derri s'ka bere asnje klase po amaaa, nejse, nejse, s'po ngaterrohem andej nga derri .....
Ika tani, ciao! :wave: [/qb]
Ato shprehejet 'ho me ti pse bo si derr', ose 'jom derr' nuk qekan dhe aq negative. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hika dhe une se po me pret Julia! Shifna ma vone,
LR [/qb]: [/qb]
![]()
Kot me te pyt a di gjo a ka efekte sekondere me honger mish breshke? Po mos ket nuk e haj!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE
hajde burra ne gjueti te breshkave