Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Pse ne bar turk jemi ketu??

Jazek Lara. Vetdiskriminim....

Une nuk pranoj te mbulohem ta di se ma presin mishin me gershere. Dhe ne dimer fle me breke :goofy: :goofy: :goofy: [/qb]
n'shtat dhe pa brek fare rrush... /pf/images/graemlins/smile.gif
bari osht Kruton, dmth pothuaj turk /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

Me emancipin e botes edhe perendimit edhe haremi po eci me hapa te shpejte drejt kesaj prandaj kam harem te emancipuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lara ne harem mund te flet si e me ke te duash nga mundesite qe ke per te zgjedh .dmth vetem pashain /pf/images/graemlins/smile.gif

LR mer qen pse vetem duar te bukura kerkojn e ... a thua sdojne gje tjeter te bukur???

Lara mos harro te me tregosh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Presidenti

Forumium maestatis

...ka pas thon erion taka per njonin kur ka qen 16-17 vjeç.

" Si Daci, ham ham me te gjitha, bam bam me asnjonen "!

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Pse ne bar turk jemi ketu??

Jazek Lara. Vetdiskriminim....

Une nuk pranoj te mbulohem ta di se ma presin mishin me gershere. Dhe ne dimer fle me breke :goofy: :goofy: :goofy: [/qb]
Se ke pa qe din me bo vetem kafe turke dhe me honger llokume turke mi?

Per tu diskretitu nuk kemi pse diskretitohemi hiq, kemi ardh mysafir dhe po na priten mire rrim urte, po na ngacmun ja bojm rremuje barin /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrespekti duhet te jete reciprok ndryshe bje klientela.

Pastaj ti mos u merzit fare se sa te jem une ketu do nuk lej njeri me t'mulu. Une ty du me t'pa vetem zbulu dhe vallai bilai derdhet gjaku rreke po goxj kush me t'mulu! /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithse ketu jena te gjithe dakort /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

" Si Daci, ham ham me te gjitha, bam bam me asnjonen "!

Kush osht Daci, Harapi e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

krutonet kan nje tradit te pasur orientale.
venerojne e nderojne nje shentor Turkmen,ne dialekt kane pothuaj 50-60 %te vjaleve osmanisht, lokalet tradicionale (nuke di nese i ke pare) s'ndryshojne nga shtepite e anadollit, marojn per kafe turke e pin shume duhan si thone ne itali (fumano come i turchi)...

megjithate jane hsume patriote,...dhe kur filtet per heroizma kruja te vjen e para ne mendje apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif
njerez te bilancuar!
/pf/images/graemlins/wink.gif kinge!

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] " Si Daci, ham ham me te gjitha, bam bam me asnjonen "!

Kush osht Daci, Harapi e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallahi s'di gjo per harapin...po daclliku u bo si rrym m'vete...shyqyr qe evoloi shpejt si ide...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] krutonet kan nje tradit te pasur orientale.
venerojne e nderojne nje shentor Turkmen,ne dialekt kane pothuaj 50-60 %te vjaleve osmanisht, lokalet tradicionale (nuke di nese i ke pare) s'ndryshojne nga shtepite e anadollit, marojn per kafe turke e pin shume duhan si thone ne itali (fumano come i turchi)...

megjithate jane hsume patriote,...dhe kur filtet per heroizma kruja te vjen e para ne mendje apo jo /pf/images/graemlins/smile.gif
njerez te bilancuar!
/pf/images/graemlins/wink.gif kinge! [/qb]
E ka fajin Skenderbeu skon faj krutanet! /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashti qe kena ca gjona te perzime i kena, jena popull i larmishem, i cik shqiptar, i cik grek, kurse une per vete jom Cam! /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

edhe Dac u bera ee /pf/images/graemlins/smile.gif ta paca borxh LR po se kishte me mua ai /pf/images/graemlins/smile.gif

o LARA ca thu me?

Presidenti

Forumium maestatis

me verte je cam ti e?
comt psh jan popull i zgjut ku kan shku jan vendos e kan arrit majat.per aftesi do krahasoheshin me çifutet /pf/images/graemlins/smile.gif ...per dreq vetem n'kruj s'kan mund me u vendos...as tregtia me krutonet s'i piu uje...s'ka pas faj noli kur thoshte..se jan matrapze e ta shesin ronen per kryp krutonet /pf/images/graemlins/smile.gif

te puna e vizives mesim te pjesa e par e shprehjes lara, ham ham!!!

Presidenti

Forumium maestatis

kush ka paqartsina...jam ne msn..00.00 me 24.00
jimo, thash un plako, e ke i damor t'eger dhe ti, s'e disha...qeka mush fakulteti me cam marshallah /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

çamt mund t'ja hudhin...krutont i hudhin vdek krejt moo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

[qb] Camet jane me te zgjut se cifutet???
Mendoja se nuk kishte rrace me te zgjut se cifutet [/qb]
jemi ne me te zgjut cifut jane te zgjut per te keqia ne jemi per te dyja......

H

harap

Guest

ne nje dokument jo zyrtar thuhet qe Zoti vetem shkodranet i ka bere njerez te vecante i ka gadit me doren e tij.prandaj te lindesh shkodran eshte diçka e adhurushme /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Rrugaco he po me mund te me ndihmosh??

Me gjithe qef mi!

Kurse per ato diskutimet e tjera desha vetem me shtu qe zgjursia dhe shkathtesia nuk jan te lidhura me origjinen, por jan gjera personale. Tani ne qoft se camet, cifutet, krutanet, greket apo arabet ne vjen tja fusin njoni tjetrit do e ndihmonin njoni tjetrin ateher do canin me shume si popull.

Varja, i gjo ka rendsi, erdhi ora me maru punen. Bo i cik vap perjashta dhe osht ma mire me ndejt ne zyre po me duhet me hik...

Ciao ne shifna neser!

Le_Routard

Forumium maestatis

Nuk ka vallai! Pervec cameve nuk ka mo rrac me te squt! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Nuk ka vallai! Pervec cameve nuk ka mo rrac me te squt! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
taman e ke ashtu eshte po hajt shpjegoja ktyre

Danae

Primus registratum

[qb] Te puth icik kete rrugacin tim te preferuar une para se me ik :kiss: :kiss: [/qb]
edhe une dua ta perqafoj:) :kiss: