Presidenti
Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
çA bohet ktu?
çA bohet ktu?
o NEO lere colen po futja i konjak se te heq vapen,une ashtu po bejFillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] /me hyn tek bari i Lokalit dhe i jep menjehere XoR ate qe kerkon![]()
Jam qe jam, marr nje gote 05 e mbush me disa copa akulli dhe me Coca Cola Per vete dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (se ketu nuk sherben me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
- Neo - ejvallah /pf/images/graemlins/smile.gif- Neo - :
/me hyn tek bari i Lokalit dhe i jep menjehere XoR ate qe kerkon![]()
Jam qe jam, marr nje gote 05 e mbush me disa copa akulli dhe me Coca Cola Per vete dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (se ketu nuk sherben me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me vjen keq vlla, por Neo nuk ka pire, nuk pin dhe nuk do pije ndonjehere alkol /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb]o NEO lere colen po futja i konjak se te heq vapen,une ashtu po bej [/qb]Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] /me hyn tek bari i Lokalit dhe i jep menjehere XoR ate qe kerkon![]()
Jam qe jam, marr nje gote 05 e mbush me disa copa akulli dhe me Coca Cola Per vete dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (se ketu nuk sherben me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]