Presidenti
Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
çA bohet ktu?
çA bohet ktu?
tani kjo qe s'me len mo rehat se kujton kushedi se cfare, une gabova se nuk e pashe mire, kshu eshte kur nuk e fsheh numrit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ma mire pa identitet
qe sot e tutje nuk ia tregoj me numrin, ja kete e zgjidha po si do ia bej te shpetoj nga kjo xhada qe qeka shtepiake me duket.
kujto tjetra se jam kercenim per te, me cmendi cdo minut ne telefon saqe nuk me len as me e marre me e sqaru se e ka zone celularin e boni gishtin telef
/pf/images/graemlins/laugh.gif

o NEO lere colen po futja i konjak se te heq vapen,une ashtu po bejFillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] /me hyn tek bari i Lokalit dhe i jep menjehere XoR ate qe kerkon![]()
Jam qe jam, marr nje gote 05 e mbush me disa copa akulli dhe me Coca Cola Per vete dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (se ketu nuk sherben me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
- Neo - ejvallah /pf/images/graemlins/smile.gif- Neo - :
/me hyn tek bari i Lokalit dhe i jep menjehere XoR ate qe kerkon![]()
Jam qe jam, marr nje gote 05 e mbush me disa copa akulli dhe me Coca Cola Per vete dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (se ketu nuk sherben me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me vjen keq vlla, por Neo nuk ka pire, nuk pin dhe nuk do pije ndonjehere alkol /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb]o NEO lere colen po futja i konjak se te heq vapen,une ashtu po bej [/qb]Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] /me hyn tek bari i Lokalit dhe i jep menjehere XoR ate qe kerkon![]()
Jam qe jam, marr nje gote 05 e mbush me disa copa akulli dhe me Coca Cola Per vete dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif (se ketu nuk sherben me njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]