Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

O Ana, mbaj mend dicka:Nuk i imponohemi ne Amerikes, as nuk i vjen keq Amerikes per ne, ajo thjesht na jep nje llome buke dhe ca ushqime te vejtra kur pastron rezervat e shteti nga mallrat afer skandences, mallra qe u shperndahen "zemergjeresisht" :rolleyes: ushtarakeve tane dhe kaq, ndonje e drejte studimi ketej apo andje dhe Amerika ben c'te doje me ne.

Ne jemi nje HIC i madh zemer. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kush mender pje''dh per ne.

Haj na jepni i kafe se kom honger peshk e kom pi vere te bardhe por s'kam honger omelsine e as kam pi kafe perte mos gol per noi Amaro sipsh Montenegro /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vduqa per t'pi /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Nje shprehje thote: nuk mund te jesh dhe lypsar dhe krenar.

Dua te them qe kaq keq qenkemi ne shqipetaret per ca ushqime dhe mallra te vjetra nga Amerika? Mesaduket dhe fatkeqsisht PO /pf/images/graemlins/frown.gif

Cfare te mire kemi pasur nga Amerika keto 12 vjet? A ka ndikuar Amerika qe Shqiperia te hynte ne demokraci ne '91? A ka dhene ndonje ndihme ekonomike kur Shqiperia dilte nga periudha e tallonit dhe injorances? Ca te drejta studimi, lejoj emigracionin qe te nevojtaret shqipetare te kishin mundesi per te punuar ne nje vend ku kishte vende pune dhe per te ndihmuar familjet e tyre ne Shqiperi, a e ndihmoj njefarsoj politikisht Shqiperine, sidomos ne ceshtjen e Kosoves? Hmmm.... cfare i ka dhene Shqiperia si shperblim pervecse e mbeshtesim Ameriken kur beri lufte ne Iraq dhe kemi leshuar ca baza ushtarake?

Nuk po i bej keto pyetje ironike aspak, jam thjesht kurjoze te dij.

Gjithashtu, mos t'ju shkoj ne mend se po hymnizoj Ameriken, sepse kam 12 vjet ketu dhe jane aq shume gjera qe nuk jam dakord me politiken e ketij vendi...

Kordelja

Valoris scriptorum

Ana, a te kujtohet James Baker (shpresoj ta kem shkruar mire), flamujt e demokrateve qe valviteshi ne sheshin Skenderbe, ne te pervekuarit "ironikisht" per Ameriken, me pas nje nxemje e Berishes me Ameriken dhe me pas nje ftohje qe e ktheu Shqiperine ne nje vend me "Lufte Civile".Nuk me harrohet kurre viti '97 dhe s'ka njeri qe te me mbushe mendjen qe ajo nuk qe dora e Amerikes, nje kaprico e saj e mohuar nga Berisha.Rezultati:Nje Shqiperi e djegur dhe Berisha i perveluar si karte diplomatike perfundimisht, gje qe eshte ende evidente.

ndoshta keto te miat jane gjykime infantilepor askush nuk mohon qeShqiperia qe bere nje strehim i sigurt per xhihadistet e konsumuar, ata qe gjoja predikojne fene dhe japin ndihma humanitare neper fshatrat e thella shqiptare ku shkolla me e afert eshte 1 ore larg.

Ne jemi primitive ne jetese dhe me pretendime struci ne realitet.

Jemi kavie Ana /pf/images/graemlins/frown.gif

orikum

Primus registratum

ja tju bejme nga nje kafe se e paskeni zene me qejf kete punen e amerikes ju.per nje gje me vjen mire , me te cilen dhe ngushellohem te pakten e kane filluar te kuptojne qe USA te ben 1 hap para , po te doje te fut nje dhe te con 100 hapa mbrapa.kjo eshte veti e atij vendi qe kerkon te eksportoje demokraci tek ne.demokraci :confused: :confused: per ate qe kish pire vere te berdhe dhe peshk keshillojme nje limoncello dhe nje kafe shekerato. :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjysem bustine shqer vani dhe cik qumesht ke kafja se me ben mire per krymat qe kam ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif taksirat e ke.

Demokracia, hmmmmm edhe ky eshte njeterm i abuzuar.Prapaskenat ose "diplomacite" jane ato qe na bejne te dyshojme ne shoqerite perfekte, dukuria klanore nuk do shuhet kurre se eshte si puna e stafetes, brezi ia le brezit pasardhes.Mjere ata qe hyjne ne shinjester te "diplomacive" dhe mesojne si mos me keq.

P.s.Una :sleep: se me dha Vani nje lemoncelo te koncentruar. :wink:

orikum

Primus registratum

degjo kordele mos menxirr namin mua qe bej te tilla gjera ne orar te punes se do me besh me llafe me shefe emen. /pf/images/graemlins/tongue.gif
p.s ai limoncello ishte nga ai qe perdorim per miqte,ska mundesi te te kete bere ate efekt.per mua tani po te ben efekt vera.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif kordele :smash: naten dhe ik fli tani se neser ste dua te lodhur ketu une. :wave:

orikum

Primus registratum

ja dhe bari hapet dhe per sot.por me te vecanten qe nuk kemi pije alkolike.VETEM BOZE. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif si do ja bejne ata/o qe pine alkol se di,por dhe ne per te miren e tyre po e bejme. :smash:

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ana, a te kujtohet James Baker (shpresoj ta kem shkruar ..................distet e konsumuar, ata qe gjoja predikojne fene dhe japin ndihma humanitare neper fshatrat e thella shqiptare ku shkolla me e afert eshte 1 ore larg.

Ne jemi primitive ne jetese dhe me pretendime struci ne realitet.

Jemi kavie Ana /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Guzel dusunen(dyshynen) guzel gorur,guzel geren hayattan lezzet alir...

:wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Hos geldin!

Beni mahcub ediyorsun bu sekilde /pf/images/graemlins/wink.gif

Bugun ki konusmamiz ne hakinda dir?

Danae

Primus registratum

sa shpejt i rreshtoni keto faqet e ketushme,as kohe me i lexu komentet nuk te leni,
duhet te azhornohem me shume rreth ndodhive te lagjes se ketushme.
perqafimeee danae

orikum

Primus registratum

dmth po spati barist bari nuk vjen njeri è?une jam me leje ,po si duket skane gjetur me ke te me zevendesojne .tani na duket vlera kur sjemi me.... /pf/images/graemlins/laugh.gif paska qene dhe i madhi sot shikoj,po ce mire e ka sjelle ketej? /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Une jam kliente e perhershme e bozes /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem mos u ankoni neser se kush e mbaroj? :tipsy:

Per Emen: :kiss:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Une jam kliente e perhershme e bozes /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem mos u ankoni neser se kush e mbaroj? :tipsy:

Per Emen: :kiss: [/qb]
boza smbaron se eshte fucia plot,po ate :kiss: per emen pse?ik se e prishe fare anablue... :wave:

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse u prish boza se putha Emen? AntiRezistence nuk do te thote AntiPuthje /pf/images/graemlins/laugh.gif

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Pse u prish boza se putha Emen? AntiRezistence nuk do te thote AntiPuthje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ana jo thashe meqe isha une ne bar cne qe se the per te dy ? ky eshte diskriminim ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

ej ja ku erdha edhe une, kam nja gjysem ore kohe sa per nje kafe!!