/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
falemiderit!!! :wave:Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] issi fluturo ti se me te prit kur te biesh ci penso io...te te ve nje kaktus ketu qe te mos pish me red bull per gjithe jeten... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sdua te hap nje debat tjeter se eshte apo ka qene perandori USA,por po te keni vene re po pershtat nje politike pozitive per ballkanin ne vecanti.dhe shiko rastesine aleatet e USA ne lufte ishin pikerisht shumica vende te ballkanit.une per kete gje po bindem akoma me shume ,shqiperia eshte futur ne gracken amerikane po se ku do jete objektivi final per kete jam ne dyshim.rrofte amerika se do beje nje aeroport ne kukes dhe nje port ne lezhe.... :smash: :smash:Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Ca po thoni re?!
Ajo qe ndodh sot me USA dhe politiken e saj eshte thjesht rrjedha normale, ne te cilen ka rrjedhur cdo komb qe behet perandori. Nje miku im, qe studjon antropologji me thote per kte se jam fatalist, por ne te vertet keshtu eshte. Keshtu ka ndodhur me pare dhe e njejta gje dhe sot. Nje film qe perseritet. Te tjerat qe permendni ju jane vec detaje ne funksion te asaj qe eshte ne proces. Ne funksion te "Pax Americana" :smash: [/qb]
ça thot ky re se me ça do me freskosh ti mueFillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] mace,hajt mas banakut,te te freskoj une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

, shqipetaret duan ca ndihma nga Amerika... nderthurje interesash. Apo te jemi si ne kohen e Dulles qe mbeshteteshim ne forcat tona dhe katandisem si mos me keq? O vani po kush te ka imponuar te mesosh nga keto shprehje dashurie??!!Fillimisht postuar nga fontana:
nga dje une kam mesuar nje shprehje te re "dashurrrria imeeee" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
:smash: