Hold on!Fillimisht postuar nga Zgalemi:
[qb] Mu po me vjen te iki per vete.
Hasta la baby vista. [/qb]
te jetuarit ne cift kordele eshte menduar te jete per vete karakterin e jetes martesore,tanine ditet tona e perdorim dhe per "bashkejetese",po kjo ska te beje fare me ate qe ne quajme "cift".dhe nje oservacion do beja ngopja fizike nuk eshte asnjehere absolute ,varet nga shume faktore ndersa per ate mendore them se eshte absolute por ne kuptimin negativ.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ema, mos me ver kufizime se asnje prej nesh nuk eshte i gatshem te marri *derr ne thes*, une jo per veten time....dhe fakti qe ekziston te pakten nje perjasjtim e hedh poshte ate si teori.te jetuarit ne cift presupozon ngopje fizike dhe menedore. :book:
Do i rikthehem debatit neser... [/qb]
po kur e di qe ne thes ke nje derr e duket sikur s'ka rrug tjeter e per ta marre ke???Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ema, mos me ver kufizime se asnje prej nesh nuk eshte i gatshem te marri *derr ne thes*, une jo per veten time....dhe fakti qe ekziston te pakten nje perjasjtim e hedh poshte ate si teori.te jetuarit ne cift presupozon ngopje fizike dhe menedore. :book:
Do i rikthehem debatit neser... [/qb]
epo ik se spi dot kafe sot ti me ato ceqe....... :smash:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] S'kam monedha una vetem bllok ceqesh :idea: [/qb]