Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Zgalemo me ke kujtu ate barcaletn me zorren :lol: :lol: :lol:

Vani mos ik mer :shrug: aha shkoi me mor cunin ky prape, une ku ta gjejsha t'ma mashin nji kalamo t'shemtut si ai :shrug: :smash:

Zgalemi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Vani mos ik mer :shrug: aha shkoi me mor cunin ky prape, une ku ta gjejsha t'ma mashin nji kalamo t'shemtut si ai :shrug: :smash: [/qb]
Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zgalemi

Primus registratum

Dele meqe s'ra fjala un jam hudh ne greve urie ke fabrika e biskotave e nuk dal prej anej po s'me dhe lirine e shtypit ke letersia. :smash: :smash: :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

I dru t'jap oj ky, s'i kena da tokat hala /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Zgalemi

Primus registratum

[qb] Ti po qesh me barcaleten apo cunin e Vanit [/qb]
Po qesh me barsaleten e cunit te Vanit.
Barsaletat me zorre jane te zorrshme :lol: :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Cuno, mund te jete edhe shformim inofrmacioni kur s'kalo ka vija tate e ujtit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Zgalemi

Primus registratum

Mos iu afro vijes sime te ujit pa dit not mire. Individet qe s'dine te mbajne fryme myten aty.

Kordelja

Valoris scriptorum

Me ka kalit mami dhe zbori per situata te paparashikuara /pf/images/graemlins/wink.gif

orikum

Primus registratum

[qb]
aaa_bimbo.jpg

Ky re /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
korde rri se de marr dhe de sjell tek bari,pastaj de mbash ti me zgalemin.apo ja leme emes se eshte e bute..? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] http://www.scherzettoni.com/Foto/divertenti/a aa_bimbo.jpg
korde djeli im ka marre nje huq te keq,se nga mi gjen keto qe mban ne dore dhe mi sjell ne shtepi.... pastaj qesh ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk e lej me cunin tim, me nejt me ate tatin, se osht tu ma cu n'rrug t'keqe. pastaj shiko cbab ka, i iku jeta duke mbledh leke qe hedhin robt neper shatravona.

Zgalemi

Primus registratum

O vani bjere lal bjere se kaq shume kalamoja sa ka ktu nje me teper s'do bjere ne sy.

Erind

Forumium maestatis

o zgalemo me qe je te banaku thuji kordeles te me bej nje korreto beylis. grazie, ene ec te tavolina masnej.