Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

orikum

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga ErSI:
[/qb]
Nuk e lej me cunin tim, me nejt me ate tatin, se osht tu ma cu n'rrug t'keqe. pastaj shiko cbab ka, i iku jeta duke mbledh leke qe hedhin robt neper shatravona. [/QB][/QUOTE]
o ersi po ste mban gje barku dhe tyj,ama ajo birra qe pive nga ato leke ishte.sa te shijoi è?ersi po per ke djale thua per ate me gruan e pare......? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zgalemi

Primus registratum

Kordele beji nje arshtu (se s'ia them dot emrin) Ersit!

Une kam mendimin qe meqe klientet s'kane ku lene kalamojte te adaptojme nevojtoret e t'i bejme si tip "child Care center".

Kordelja

Valoris scriptorum

Vani ndrro cun se qeka i degjenerum dhe paska le me menje t'keqe
E
Erso mos boj sikur ka sherbys ktu /pf/images/graemlins/wink.gif

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Vano u ka msu Ema me Billin :eek: [/qb]
billi eshte me i urte se djali im,ama dhe ai djali i ersit shejtan fare eshte. :lol: :smash:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb]
Fillimisht postuar nga ErSI:
[/qb]
Nuk e lej me cunin tim, me nejt me ate tatin, se osht tu ma cu n'rrug t'keqe. pastaj shiko cbab ka, i iku jeta duke mbledh leke qe hedhin robt neper shatravona. [/QB]
[
b]o ersi po ste mban gje barku dhe ty,ama ajo birra qe pive nga ato leke ishte.sa te shijoi è?ersi po per ke djale thua per ate me gruan e pare......?[/b] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

ai qe kam me te paren eshte ne amigrazion. ky qe kom tani, se kam akoma te regjistruar po i bi te jete me te treten. e ke parasysh vete ti, se edhe arnoldi jot s'eshte akoma i regjistrum. kurse birren se maj men akoma te ta kem pire.

Erind

Forumium maestatis

psemi un klient, paguj, duhet te vij deri tek banaku me mor porosine, te lush venit mi dhe mi sill ene nje dopio vanit qe sapo erdhi se i vje zor me ta kerku.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Nuk i maj men ondrrat hic :shrug: [/qb]
qe me mjes shkon tek lavamani hap rrubinetin dhe fillon e i tregon enderat, ne kete menyre i merr uji ato qe ka pare.

Zgalemi

Primus registratum

Ok secili te thote shqetesimin e dyte me te madh qe kan pasur keto kohet e fundit. :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

...stomaku...me shqetso shume.... :idea: edhe mizat qe kane fillu me dale... :shrug:

Erso, jam per biseda e per t'pi una jo per hyzmetqare /pf/images/graemlins/wink.gif