Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

^mary^

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Jam kaq e qete sa jam ne gjendje te thyj pc... /pf/images/graemlins/tongue.gif ! [/qb]
Jepi se te boj un tifozllik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Amon mer edhe une po vdes per buke....ca do hame ??!!! :confused: [/qb]
Pizza jo i here. Jo per gja po kam tre dite qe ha jashte /pf/images/graemlins/smile.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Si simpatizues i madh që jam i antirezistencës kohët e fundit une pi vetëm GREEN TEA /pf/images/graemlins/wink.gif

Kështu qe : Një caj GREEN TEA ju lutem /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Po i bje qylit ky simpatizusi me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Eliano, une hongra, dy piadina dhe nje sallate fresket me ton....si thu per noi ndeshje ma vone???!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

[qb] Eliano, une hongra, dy piadina dhe nje sallate fresket me ton....si thu per noi ndeshje ma vone???!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Si jo mi, bujrum po ta majti. ishalla do kem kohe, se pres i shok ne shpi dhe do merremi me PC te tij.
Te paste ba mire tyja. Une musha zorren ne shpi /pf/images/graemlins/smile.gif dhe cuditerisht ajo sallata me ton ishte edhe te une ne shpi.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Elo du ca gurabije /pf/images/graemlins/frown.gif Ik e bridh se koha s'te mungon edhe sot. /pf/images/graemlins/wink.gif Na i bli ca hajt /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

Ku te dal une mi?
Une po ngrij ne shpi, jam vesh me xhup, dhe kam riscaldamenton ndez, ti thu dil me plotesu deshirat. Prit i cike se sje as me barre /pf/images/graemlins/tongue.gif qe duhet me ti plotesu deshirat kshu fuq e fuq

Diavolessa

Valoris scriptorum

Le voglie cè gli ho se nn sono in attesa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vallai me e dit se mi sjell, me la faccio un piccolo pensierino assai /pf/images/graemlins/laugh.gif

pSsss: Qui cè un sole, sembra una giornata di primavera,ma se metti il naso fuori diventa peggio di un peperone rosso /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une musha zorren ne shpi dhe cuditerisht ajo sallata me ton ishte edhe te une ne shpi.

A do nji kafe tashi mer....sa e kam expressin nez se une e piva nji me qumesht.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Elian

Primus registratum

Sta prish ty une jo /pf/images/graemlins/smile.gif po ma boj te shkurter se jane ba pak si shume. Eshte e vertete qe jam me provime, po kjo sdo te thote qe do rri pernate pa gjume /pf/images/graemlins/wink.gif

Papi, non pensarci se sdal prej shpije jo /pf/images/graemlins/smile.gif se ngriva

AnaBlue

Forumium maestatis

Erdha me perqafu icik Elianin se me ka marr malli! /pf/images/graemlins/smile.gif

fallen angel

Primus registratum

vetem ate e?
ik se e prishe muhabetin /pf/images/graemlins/tongue.gif
kafja gati eshte?vallaj ma do mideja nji!
mary,nuk di ka me hik ti...mos ti nrefim lesht ne kot ktej,po hec ene leji llafet! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hotiiiiiiiiiiiiii, te kam pershendet me konge more i poshter e s'me ke kthy pergjigje.......

:smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Emaaaaaaaaaaaaa ta martofsha pra /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep: [/qb]
Thash mos tha te martofsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gjo por vdiqa per llokume /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Hotiiiiiiii ktej je mer....mirmjes...
Na bo i kafe me qumesht se na dhem koka prap' sot... /pf/images/graemlins/frown.gif

fallen angel

Primus registratum

lal,tashi erdha se dhashe 1 provim inglizcje.
te baj une ty ca te dush ti...fol! /pf/images/graemlins/wink.gif