Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Hajde pra se e bona.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Leje Jeten se te ngordha :smash:

Elian

Primus registratum

Papi, me verte une pergjumesh, dhe mbase flej i cike heret, po rrekordet nuk ti thyj dot. Sme ka rastis te flej nojhere 16 ore ne dite /pf/images/graemlins/tongue.gif , kshuqe mos me fyj. Pastaj une pas puave po fle /pf/images/graemlins/tongue.gif ne rregull jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po pula s'ka c'ben tan diten fle /pf/images/graemlins/smile.gif Ne mbremje presim mos vjen ndonje gjel deti /pf/images/graemlins/laugh.gif Por s'po shihet hala :mad: Megjithate naten e mire zemer.

Kiss ke hunda /pf/images/graemlins/smile.gif

fallen angel

Primus registratum

upppssssssss,po ju vini tablen myll mer perjashta,se hy robi mrene eshef lloj lloj skenash...ika ika,me falni per ndalimin e qarkullimit te puthjeve.
kur te vi pastaj e du kafen gati! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shyqyr qe na lajmerove Hoti.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt ketu ke une ta boj nji kafe... /pf/images/graemlins/wink.gif

Elian

Primus registratum

Ho mer ju humet ?
C'paskeni qene per tu mshef /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ku o sheqeri se kam ba caj, e ba me u ftof caji ... o zot, i hiqet licenca barit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

A bon tashi mo me t'dhane sheqer edhe nji fete limon edhe me e rishiku cik ate punen e licenses edhe iher se ....hmmmmmmmmmm e di vete masnej :smash:

Hajt ma jep dhe mu i gote edhe pse e kam pi nji me trendafil t'eger...(ngelem ne hale lol nga caji) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

eh ... pse do me perdor dhunen ti shoqja anetare?

Prit sa ta nrof edhe i here ujin, se me kte ftofet qe eshte, po na ngrijne gishtat, jome uji.

Sa here qe kam me lexu, vesh dorezat, dhe i heq kur kam me shkrujt /pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

Amon ma boni nji liste te personave qe bejne pjese ke resistenca e ke antiresistenca ,se kom njel si ato qent e rrugve e nuk mar vesh ku m'duhet me u fut , ku i kom shoqerine e kom llafin /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] Amon ma boni nji liste te personave qe bejne pjese ke resistenca e ke antiresistenca ,se kom njel si ato qent e rrugve e nuk mar vesh ku m'duhet me u fut , ku i kom shoqerine e kom llafin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku do me hik ti mi,ktu e s'te lun topi.

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ku do me hik ti mi,ktu e s'te lun topi. [/qb]
Na mi ti mos u nxef se ju elbasonsit jeni t'rruzikshem ku u nrefen lesht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

N'vend mi. Ja ku e ke dhe cajin, megjithse po sharroj per buke po nejse /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Jam kaq e qete sa jam ne gjendje te thyj pc... /pf/images/graemlins/tongue.gif !