Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

anderc.gif

Ika une se kam 100 pune /pf/images/graemlins/smile.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
anderc.gif

Ika une se kam 100 pune /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ke nevoje per ndihme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ke nevoje per ndihme

Vallai , sapo kam mbaruar duke lare 36 pjata :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

14 gota - 17 pirunj- 14 luge- 5 tenxhere- /pf/images/graemlins/frown.gif

Dy thase plot me spazatura, vec me kartona.
Kush i ka shpik festat pash zotin /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Hajt Gezuar ene i here!

fallen angel

Primus registratum

diavolesa,po une thashe mas banakut per ty mi dreq...ti thu ne sy te gjitheve.
po pa problem fare mi goc... /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj pse talleni me mu te shkretin...mire diavolesa,po edhe ju shoqja...kordelja? /pf/images/graemlins/tongue.gif
me duket se duhet me ju sqaru edhe ihere une ju.
fallen angel eshte ai qe ra....qe iku,qe e perzune...dhe qe atehere nuk jam me engjell... /pf/images/graemlins/wink.gif

pune briresh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pffffffff!

Kordelja

Valoris scriptorum

Cuno ca po thoshe ti??!! :eek:

P.s.Te kam thone mos hyp shume lart se edhe e ramja ne ate rast dhem shume.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.p.s.Na bo nai kafe praaaaaaaaaaaa se hala s'na ka dale gjumi....... /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

mos merrni kaq kot dhe ju, perndryshe do formojm nje anti-rezistence te re qe te na rezistoje me me rezistence /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

fallen angel

Primus registratum

epo ne katet e poshtme nuk na rrihet ne... /pf/images/graemlins/wink.gif
kafet mos u merzit se po i ban ema...
intanto po ulem edhe uen me ty...gjithmone po nuk e pate problem...
jo per gjo,po na bohet nonji jealous.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb]epo ne katet e poshtme nuk na rrihet ne... /pf/images/graemlins/wink.gif
kafet mos u merzit se po i ban ema...
intanto po ulem edhe uen me ty...gjithmone po nuk e pate problem...
jo per gjo,po na bohet nonji jealous.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
=============================
Uuuuuuuuuu ca nderi, kush bohet "ashtu" mer :rolleyes: , s'po ja them emrin se eshte smunje ajo, plasem duke e luftu po prap s'ka sherim, eshte me faza......nejse, s'me intereson hic, kam ndergjegjen e paster un' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif , hajt na bofte mire kafja......uuuu si e ka doren kjo Ema flori fare, Emaaaaaaaaaaaaaa e ke qa kafen.....

Elian

Primus registratum

Pupupu ja paskan plas muhalibetit kto ktu.

Kush na e ba i kafe, se Emes nuk i za bese se nuk asht hera e pare qe don me me helmu /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Na hiqe ket joint-in Elo, ca jan kto kafe limonata budalliqe, kjo te helmon tamam jo ato budalleqet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mish me patate dhe majdanoz, ne furre, mmmmmmmmmmmm, sa e shijshme. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Panna cotta ai futti di bosco /pf/images/graemlins/smile.gif Njam ke bona /pf/images/graemlins/tongue.gif

Behet ma shpejt nje tiramisu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca domenice tan diten ne gjume /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me duket se kjo kafeneja ka falimentu??!!
Rralle e tek duket ndokush......... /pf/images/graemlins/frown.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Eh periudhe festash... Pastaj mu s'para ma ka qejfi t'pi noi kafe neshina se masanejta e gdhij.Kush do m'boje noi gjo t'mire per darke se po pertokam me u çu /pf/images/graemlins/frown.gif

Elian

Primus registratum

Epo pushime in vista .. kshuqe po shfrytezojme rastin. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ti si ke qene?

drops^of^enigma

Primus registratum

Durrsaku une kam tave me patate me mish qingji per dreke...u want some? /pf/images/graemlins/tongue.gif

mua me ka marre malli per nje machiato /pf/images/graemlins/frown.gif ...kush do ma bej nje :rolleyes:

durrsaku

Forumium maestatis

E do qumesht machiato apo caffe machiato ? Ja se po e boj ene 1 per ty po shtoj içik qumesht ...nderkohe na niz noi dahon ka ky i RRemes /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps-Amon mos ma kujto ate qingjin se me ka more malli.Pale si ka dale nqs e ke bo ti me duret e tuja /pf/images/graemlins/wink.gif