Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]dicessi - Riccione /pf/images/graemlins/tongue.gif

T'boft mire pra.Une po shkoj ti rras 1 spaghettata.Kur te vij e du kafen gati.Si gjithmone te mesme me pak...[/qb]
----------------------------
Hahaha c'me shkrive simas asaj fillozofise sate atje une kam shkrujt Ricone---&gt;qe do te lexohej "rikone", ne nje fare menyre hahahaaaaaaaaa c'me shkrive.E kam shkrujt shqiptarce mer lal se jam me nji sy ke AF-ja me nje sy ke e-mail-i im qe mu ka bo mullar me detyra :smash:

Une buke hongra, gjojna te shpifme...... /pf/images/graemlins/tongue.gif , tashi po pres qe te vish ti te me besh nji kafe qe te ma tresi...........Ketu jam......... :sleep:

durrsaku

Forumium maestatis

/me ve xhezvene ne zjarr edhe pret qe te zieje.Neshina mas dreke tu 1 turke me llum.Kordelushe sa shiqer do tina ? /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]/me ve xhezvene ne zjarr edhe pret qe te zieje.Neshina mas dreke tu 1 turke me llum.Kordelushe sa shiqer do tina ? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
-------------
Une nuk pi turke mer se me dhem stomaku, po pi nji filter me qumesht une.......edhe po tymos nji cigare............ /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Unë ruaj Ti ruan Ai/Ajo ruan Ne ruajmë Ju ruani
ToRoLLaKët s'e rrujn fare

Mi :rolleyes: :eek: :rolleyes: chi sa che barba /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Amo' voglio il regalo di natale io
help.gif
:smash:

kabal

Primus registratum

me leje??
a munem me hy?jo se te dera pahe qe qeka per familjare ktu /pf/images/graemlins/smile.gif
si baret ne shqiperi,vetem familjare dhe cifte....me shku shtate cuna xhajash aty familjare jane,po prape si lejne...une jam vetem.a ta pi i kafe,se rruge e gjate me pret gjithe naten...boni sevap ju shtofte zoti klientelen!

eM

Paper Moon

Ore nji gjo skam mare vesh une akoma per kete kafen..
kush ishin kamarjeret??? /pf/images/graemlins/wink.gif

O Durres@k Torroll@k mos je ti apo eshte ndonje tjeter??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

fallen angel

Primus registratum

ktu kamarier fiks nuk ka!
kush te qelloje te ben kafen...po nuk qelloi njeri eshte makineta per sekf service.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Erdha une t'ju pershendes! Sot do desha nje nje kafe te forte per te sjelle trute ne vend! Dy dite para Krishlindjeve dhe na mbyten me pune!
Pis milet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

cer ishte ajo gjoja forte qe deshe ti?

ahaaaa....kafe!

ulu! ta boj une si ta dush...vetem hap gojen ti!

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Erdha une t'ju pershendes! Sot do desha nje nje kafe te forte per te sjelle trute ne vend! Dy dite para Krishlindjeve dhe na mbyten me pune!
Pis milet! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AnaBlue keshtu eshte kjo pune! Do vetem pune! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Diavolessa

Valoris scriptorum

jetoj per te mashtruar
mashtroj per te jetuar!

Po he pra na mashtro me dhurata :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

fallen angel

Primus registratum

me te mashtru deshe ti eee?
hajde...mas banakut,te te bej nje dhurate! /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb]me te mashtru deshe ti eee?
hajde...mas banakut,te te bej nje dhurate! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ashtushe s'ka /pf/images/graemlins/tongue.gif I pani sporchi si lavano in casa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ta mbajti davanti a tutti se no Tie' /pf/images/graemlins/tongue.gif Nulla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Engjellit po i dalin briret tek balli me duket.. :tipsy: [/qb]
--------------------
I ka pas edhe me pare por te padukshem, tashi po i marrin ngjyrime....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

albero.gif

Abraciamoci è natale
siamo tutti-tutti uguali
è un natale di speranza
è un natale di bonta
nn cè alcuna diferenza
tra le genti della terra
noi bambini siamo uniti
nella pace nell' amor'