Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Si shume armiqsore kjo faqja e AntiRezistences? /pf/images/graemlins/frown.gif

Pune e madhe se na quajti Blendi kope delesh, ai mund te beje pjese ne kope cjapesh per vehte, pra i bie i njejti grup kafshesh por me pamje dhe "ngjyra" te ndryshme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Blendin e kam xhan!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]Gjith kamarieret qekan te qeth shkurt. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lol...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. ama kaçurrelsa te gjithe !!!!

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Si shume armiqsore kjo faqja e AntiRezistences? /pf/images/graemlins/frown.gif

Pune e madhe se na quajti Blendi kope delesh, ai mund te beje pjese ne kope cjapesh per vehte, pra i bie i njejti grup kafshesh por me pamje dhe "ngjyra" te ndryshme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Blendin e kam xhan![/qb]
Blendo e shef, te ka xhan kjo.. ajde djal i mbar ik edhe mos i ngacmo me kta, s'e shikon sa esht rritur bari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Te gjithe per nje e nje per trecerekun !!!!

AnaBlue

Forumium maestatis

Nigjoni tani... na nderut me emrin Dele, ju nderova me emrin Cjapa /pf/images/graemlins/laugh.gif , tani mos u boni si morrat! :mad:

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]Nigjoni tani... na nderut me emrin Dele, ju nderova me emrin Cjapa /pf/images/graemlins/laugh.gif , tani mos u boni si morrat! :mad: [/qb]
tashi ti e ke hallin qe te vijme te ulemi te gjith ke prehri jot edhe t'lutna me na i qëru nji per nji mi ?

ps. tallem /pf/images/graemlins/smile.gif !!!!

gjekec

Primus registratum

vallaj me mir morr sesa dele
help.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]Morr i kuq deshe me thon? :rolleyes: [/qb]
qyqa none !!! E kapi seriozisht edhe me morrat kjo tashi !!!!

ps. morr flexibel - larush !!!

fallen angel

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirmjes...

perjashta q

fallen angel

Primus registratum

se pse u postu kjo nuk e mora vesh une.nejse.desha me thane vetem kaq:

ca jeni te rezistences ne daci me postu ketu per qyfyre,per gallate etj etj jau baj hallall.por qe te vini ketu e te talleni me mua e tjetrin e tjerin,pra me te gjithe ne antirezistencen....
ketu ndryshon puna dhe fillon dhuna.fillojme:
blendo,gafe lale,qite delet aty,e morem vesh,ene une kam qesh,po komentet mrapa mi kan hyp nervat.
miro:po ti lale cke?pse na merr per...jo per gjo po ketu nuk ka noji qe ta kete hak.rri pra mire,mos na ngacmo...
pilgrim,me ate punen e morrave se ke mire,po do merremi vesh edhe me ty(po deshe dmth)po nuk deshe i bim per shkurt ketu ne main.jo per gjo,po nuk kam nerva me lexu bufat qe shkru ti ktu,ok?

spaced,po ty lale si te erdhi...ore se marr vesh se cdoni ktej ka ne mer bab,shkoni mer atje qe ngjyra juj e dashnise,ene rrini m'qejf tuj,se nrysh bahesh ti kamarier pastaj.idiot!

izabele,po ti te keqen xhaxhi apo edhe ti em shoket ne aksion eee?mire mire,mos u merzit se ta tregoj xhaxhi ty trecerekun ene gjysmen...pastruse ktu ke per ta ngrys jeten,tape!

ju falenderoj qe na shate mire e mire kur ketu nuk kish njeri,dhe ju ftoj te mos na cani derrrasat here te tjera.ne te tilla raste jua rumllofshim!

respekte... :tipsy: !

Ema

Goddes

Mirmjes!

Pergjigje per Blendin:Ky ehste Bar kafe.Emrin e ka Bar Antirezistenca kot per sport.
Po deshet ka i kafe ju a japim se jena zotni.

Po s'deshet,dera o hap!

Shnet edhe fjalet idiotesi&injorance ect nuk lejohen ktu! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif

Jo kaq ronshem se jane delikate /pf/images/graemlins/smile.gif !

Ema

Goddes

ca do marresh ti hot ihere???
Se jam pa gjume e po t'boj sherbim...

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ndonjeri nga ju e ka idene se c'kuptim ka kjo Antirezistenca apo ja keni mbytur me injorance kolektive? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sinqerisht, ca eshte kjo tip gjoje?[/qb]
:smash: :smash: :smash:

Me u hap teme anti-Blendi dmth se kan me ty?
Jo.

neo mireserdhe yll!