Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
se pse u postu kjo nuk e mora vesh une.nejse.desha me thane vetem kaq:
ca jeni te rezistences ne daci me postu ketu per qyfyre,per gallate etj etj jau baj hallall.por qe te vini ketu e te talleni me mua e tjetrin e tjerin,pra me te gjithe ne antirezistencen....
ketu ndryshon puna dhe fillon dhuna.fillojme:
blendo,gafe lale,qite delet aty,e morem vesh,ene une kam qesh,po komentet mrapa mi kan hyp nervat.
miro

o ti lale cke?pse na merr per...jo per gjo po ketu nuk ka noji qe ta kete hak.rri pra mire,mos na ngacmo...
pilgrim,me ate punen e morrave se ke mire,po do merremi vesh edhe me ty(po deshe dmth)po nuk deshe i bim per shkurt ketu ne main.jo per gjo,po nuk kam nerva me lexu bufat qe shkru ti ktu,ok?
spaced,po ty lale si te erdhi...ore se marr vesh se cdoni ktej ka ne mer bab,shkoni mer atje qe ngjyra juj e dashnise,ene rrini m'qejf tuj,se nrysh bahesh ti kamarier pastaj.idiot!
izabele,po ti te keqen xhaxhi apo edhe ti em shoket ne aksion eee?mire mire,mos u merzit se ta tregoj xhaxhi ty trecerekun ene gjysmen...pastruse ktu ke per ta ngrys jeten,tape!
ju falenderoj qe na shate mire e mire kur ketu nuk kish njeri,dhe ju ftoj te mos na cani derrrasat here te tjera.ne te tilla raste jua rumllofshim!
respekte... :tipsy: !