Re: Avatars
ncuq. "In need of TLC" :lol:Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] po emrin do e besh gje suicide[/qb]
ncuq. "In need of TLC" :lol:Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] po emrin do e besh gje suicide[/qb]
mos ma kujto, se kam harru me tel Rozen per darken tende neser...lere solein, sot iku ai muhabet /pf/images/graemlins/blush.gifFrymezuar nga nje kenge e Pirro Cakos, por editimi eshte komplet i imi: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une shtepiake jam, e pranoj, po ke vene re qe gjithmone vetem ti ke gatuar per mua? /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: [/qb]
tek "Made In Albania" qe une mbart me shume zhelozi me ka dale nje bisht, nje si qime floku , apo si gem molle. Gje se sma ka qejfi aspak perkundrazi po e shoh me inat...
ju lutem ma regulloni cike se une dhe si tip nuk mbaj shume qime .. ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj mi beni nje te rrujtme kesaj "Made in Albania" -------> < <------- kesaj. rrofshi cuna shnet e pare
tek "Made In Albania" qe une mbart me shume zhelozi me ka dale nje bisht, nje si qime floku , apo si gem molle. Gje se sma ka qejfi aspak perkundrazi po e shoh me inat...
ju lutem ma regulloni cike se une dhe si tip nuk mbaj shume qime .. ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj mi beni nje te rrujtme kesaj "Made in Albania" -------> < <------- kesaj. rrofshi cuna shnet e pare 
love u all