Erka

Primus registratum
Re: Avatars

Ja e nxorri koken shtepiakja, lum ai burre qe te ka se mendjen tek gatimi e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

edhe tlc-ja ime uri ngjall, por per gjona te tjera ama. :lol:

p.s. do ishim duke i bere tek 'soleili' kto muhabete tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une shtepiake jam, e pranoj, po ke vene re qe gjithmone vetem ti ke gatuar per mua? /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

p.s. :cool: mos ma kujto, se kam harru me tel Rozen per darken tende neser...lere solein, sot iku ai muhabet /pf/images/graemlins/blush.gif

Erka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une shtepiake jam, e pranoj, po ke vene re qe gjithmone vetem ti ke gatuar per mua? /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: [/qb]
Frymezuar nga nje kenge e Pirro Cakos, por editimi eshte komplet i imi: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nga dashuria qepe dhe domate,
o sec mesova t'i bej turli :lol:
Me to moj Shiro ta bleva zemren,
e vazhdoj te mbaj gjalle shpresen.
:lol:

ladouce2005

Primus registratum

Mos me zhgenje tani, pasi t'a kam shit dhe zemren :devil: !
Nuk shkon Shirazi me qepe e domate!
Kaq keq me shijet ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif ?

Erka

Primus registratum

Do ta kerkosh Vloren (turline time, lol) Shiro, por s'ke per ta gjetur kurre!!! Do bredhesh neper turlirat e botes, si çifuti ne shkretetire!

:lol: :lol:

Guest

44340girtreebig.gif

kete ketu ju lutem

Erka

Primus registratum

Faleminderit per avatarin (e me i madh, akoma me mire do ishte) :)

Mi llajk prompt responses. /pf/images/graemlins/smile.gif

acid

Forumium praecox

Mirmbrema te gjitheve. Te dashur administratore , moderatore kjo menyra e re e link per vaatars very nice. Nje plus i madh per Albforumin. Nje gje desha nga ju dhe nuk ju besdis me se mjaft me :p tek "Made In Albania" qe une mbart me shume zhelozi me ka dale nje bisht, nje si qime floku , apo si gem molle. Gje se sma ka qejfi aspak perkundrazi po e shoh me inat... :p ju lutem ma regulloni cike se une dhe si tip nuk mbaj shume qime .. ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj mi beni nje te rrujtme kesaj "Made in Albania" -------> < <------- kesaj. rrofshi cuna shnet e pare

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Ai avatari im ku ka shkuar pash zotin.Gjith suksesin aty e kisha.

Al-Punk

Still here

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mirmbrema te gjitheve. Te dashur administratore , moderatore kjo menyra e re e link per vaatars very nice. Nje plus i madh per Albforumin. Nje gje desha nga ju dhe nuk ju besdis me se mjaft me :p tek "Made In Albania" qe une mbart me shume zhelozi me ka dale nje bisht, nje si qime floku , apo si gem molle. Gje se sma ka qejfi aspak perkundrazi po e shoh me inat... :p ju lutem ma regulloni cike se une dhe si tip nuk mbaj shume qime .. ne koke /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj mi beni nje te rrujtme kesaj "Made in Albania" -------&gt; &lt; &lt;------- kesaj. rrofshi cuna shnet e pare

[/ QUOTE ]

Je me mire tani?

acid

Forumium praecox

une jam i kenaqur :p
Tu bofte shnet jarebil Mando , pAs kesaj te rrujtme kam dale si pellumb Sja kam zili asnjerit. Persa i perket avatarit vertet e humba, por meqe tani albforumi eshte bere me doreleshuar dhe na jep mundesine ta vendosim vete cdo gje nen kontroll /pf/images/graemlins/wink.gif thanks all dhe mos ju pafsha me bojen se nuk nderroj me asgje :p love u all :p:p

mostro

Putraku

miredita.si i behet qe te me kthehet me te drejte jevgu i vogel me gjysllyqe te kolibja e vet avatareske?
ju faleminderit shume per mirekuptimin..