S

Scorpion

Guest
Re: Avatars

Shko ne fillim te faqes, ku thote Kreu , kliko aty, e do te dalin keto, shihi e me pas kliko te opsioni i pare e shihe vete, nuk e di nese jam aq i qarte.

I lutem moderatoreve, te mos e fshijne mesazhin per aq kohe sate tjeret ta bejne sic duhet, ose ndonje tjeter. gjej ndonje avatar ne internet tjeter se s ka sh ne AF,kopjo e fute link aty ku te thote url e avatarit

qq32h3.jpg
qq32vq.jpg

^Res-Cogitans^

Primus registratum

1 pytje /pf/images/graemlins/confused.gif :

Si mund ta ndryshoj titullin siper avatarit dhe posht pseudo'emrit ?! S'kam pa nej komand n'profil apo nuk ekziston kjo mundsi?

En attendant , nejnji' !
Jo t'gjith pernjeheri...mundsisht , me ticket ju lutem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Shko te tema "Titulli nen emer" dhe shkruaj aty qe te ta ndryshojne si te duash ti /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

dua ket ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif rikthim ne identitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

a mundet te me thoni si ta sjell ne permasat origjinale avatarin, dhe jo 80x80 qe e kam tani?

ujku81

Primus registratum

Hallall ta bofte Zoti me ate avatar qe ke vene njehere. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ka mundesi te na shpjegoje njeri se pse me nxjerr vazhdimisht mesazhin "Kjo lloj fotoje eshte e papershtatshme" kur dua te ndryshoj avatarin??
Imazhi eshte jpeg, permasat me te vogla nga 80x80 (pixels gjithmone?), s'ma ha mendja te jete problem i faqes se kam ngarku foto te tjera nga aty, une perdor imageshack.us

Nderkohe, nje pyetje, nuk e di a e suporton programi i Galerise se AF, resizen e imazheve per permasa avatari, besoj do ishte me e lehte per te gjithe ti ngarkonim avataret direkt nga Galeria e AF??

Pershendetje /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Edhe une doja te dija nese avatarin qe kam, e ruaj ne desktop a mundem ta marre perseri me vone e ta vendos si avatar, sepse ne opsione ishte vetem prej URL-s dhe galerise se AF-se.

Mos duhet ta lidh gjekundi dhe pastaj ta marre serisht me link?

Daniel H

Primus registratum

E bera prove me kete lidhjen me siper dhe e ka marre shume shemtuar. Me duket se eshte i njejti problem qe ngre Satanai me siper, sepse nga 75X75 pixel e paska formatuar me 80x80.

mostro

Putraku

ca avataresh koti qe gje te galeria e forumit....me ta shpif...
propozoj qe ju operatorat te vini si avatar mr binin..kush e di sa ju shko /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Menjehere e nderrove avatarin moj, po e mbaje deri te shtunen. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif