oneo

Forumium praecox
Re: Avatars

a mundet dikush me e vene kete nese duket???
61.jpg

poshte si nentitull kete -> /pf/images/graemlins/wink.gif

Visi S

Primus registratum

Ok Futbollisto,
Mund ta nderrosh ate me kete poshte, pasi ai nuk duket mire.
Cheers!

budleaf.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

fairy23.jpg

Kush ma ve mu icik kete AVATARIN, se me ka godit shume.Me pleqeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.Ju lutem! /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk me pelqe /pf/images/graemlins/frown.gif , ka dale shume shemtut, pse kaq shemtute, shifni ca mrekullie eshte ne realitet, po shof per nji tjeter.... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E kam gjet dhe e kam vu vete, shifeeeeeeeee
fairy17.gif

A s'jane yll fare, po deshe te sjell nji mace fantastike edhe ty, si thu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Mua me pelqen maca ime e balve si boa eve te shpolta e kuce /pf/images/graemlins/smile.gif !
Sum e bukul ajo goca /pf/images/graemlins/smile.gif ,tamam si vetja e jote!

Ema

Goddes

Antari 230 eshte ok tani Neo,per lostin duhet adresa tamom mo /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Anetari me #230 me ka derguar nje PM ku kerkon kete avatar: http://www.paleothea.com/Pictures/SeaNymph.jpg

Nuk e di se kush i ka thene qe merrem un' me to /pf/images/graemlins/laugh.gif mgjth shikoni t'ia vendosni pak /pf/images/graemlins/smile.gif flmnd paraprakisht![/qb]
thashe se e doje per veten u tremba njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

streghina

Primus registratum

kush do jete aq i sjellshem sa te ma ndroje dhe mua cik ate shkrimin poshte avatarit pls?
ne vend te "Lumea Visurilor" te jete "SaD EyeS" ngjyre gri.
thnx shuume:)

mostro

Putraku

Ju lutem me beni dhe mua nje nder.dua qe te shkruhet poshte avatarit time me ngjyre te kuqe dhe me shkrunja te medhaja .R.E.M, :tipsy: GRAZIE!!!!