olti

Neo
Re: Avatari me i bukur?!

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] Neo ky qe ke tashi ta shpif...ngjan si kartonat e crtanski film te jugosllavi ne kohe te xhaxhit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse ka qen Matrix qe atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ekris

Primus registratum

Tungjatjeta

Dikush të më rregullojë ,vendosi në profil, këtë avatar :

CITIZEN_i.gif

Thanx /pf/images/graemlins/smile.gif

Usta-i
:cool:

sweet eda

Primus registratum

vallai blendo me verte qe ky avatari yt, eshte shume i bukur, por ai i mistrecit, eshte me i lezetshem.
pastaj cdo avatar ka kuptimin e vet, kot nuk i kemi vene si avatar apo jo???

olti

Neo

Fillimisht postuar nga blendi@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga Edmondi:
[qb] ma i bukur se shqiponja ska :rockband: [/qb]
Ashtu them edhe une
Blendi.gif
[/qb]
Me cfare e ke punuar ate dhe e ke bere vete?! Se eshte vertete shume i arrire :thumbsup:

Sidoqofte dhe ky i punuar nga Principiel nuk eshte i keq, apo jo! /pf/images/graemlins/wink.gif

Neo_Av_e1_2003.gif

blendiys

Primus registratum

Neo,kam perdorur Animation Shop 3,nga Paint Shop Pro 7.
Efektet jane te gateshme,por foton ne sfond e kam kopjuar shume kohe perpara kur mund te lundronim ne hapsiren e fotove ne AF.
Eshte vertete shfrytezim,por flamuri mbetet nje dhe per te gjithe!.

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] vallai blendo me verte qe ky avatari yt, eshte shume i bukur, por ai i mistrecit, eshte me i lezetshem.
pastaj cdo avatar ka kuptimin e vet, kot nuk i kemi vene si avatar apo jo??? [/qb]
Sigurisht lal,po sipas kuptimit i bie qe Mistreci te jete qen........(no way)
Avatari shpreh nje ane te personalitetit,te cilin mund ta shprehesh me anen e nje fotoje,e cila nuk mund te kete ndonje perafertsi ne pamje,por lidhja e brendeshme ne te!

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Neo,kam perdorur Animation Shop 3,nga Paint Shop Pro 7.
Efektet jane te gateshme,por foton ne sfond e kam kopjuar shume kohe perpara kur mund te lundronim ne hapsiren e fotove ne AF.
Eshte vertete shfrytezim,por flamuri mbetet nje dhe per te gjithe!. [/qb]
kopjac

Seriozi

Primus registratum

Blendo çke me mua ti(qen,qen po eshte qen me lesh ama).Nice tha te verteten qe i pelqen avatari im dhe me rregull treshi i bije qe ti pelqej dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif .Avatari eshte si tip embleme them une,ve nji diçka qe te te identifikoj nga tjetri dhe kaq,se eshte qen,mace pishtar apo kurore mbreti si i Pilafit kjo pak rendesi ka.
Se dola nga tema,prape them se avatari im eshte me i bukuri.

Nice fenk u. :wave:
Kur te vendosesh ti ate te riun atehere do jete i joti me i bukri.

sweet eda

Primus registratum

nga e di ti qe do ve te ri une????

te bukur e ke avatarin mistreco s'e mohoj, me matematike mund t'i bie qe te pelqej ty, por ne baze te gjeometrise, duhet te vertetohet kjo gje, dhe une s'kam aq shume formula per t'a vertetuar

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] nga e di ti qe do ve te ri une????

te bukur e ke avatarin mistreco s'e mohoj, me matematike mund t'i bie qe te pelqej ty, por ne baze te gjeometrise, duhet te vertetohet kjo gje, dhe une s'kam aq shume formula per t'a vertetuar [/qb]
Po vete e ke kerkuar tek avataret .
11230m.gif
Ja ky eshte.

Ne baze te gjeometrise eshte e thjeshte ,mjafton te vertetohet e kunderta.