Ema

Goddes
Re: Avatari me i bukur?!

Fillimisht postuar nga Psyche:
[qb]te them dhe une qe eshte i imi

shikoni qenushim sa i lezetshem qe eshte[/qb]
O psyche se s'jam tu e marre vesh,a je qen a ujk?

ameba

Forumium maestatis

kot e kini ma te bukrin e kam vete... /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Paper Moon

NYMPH Eshte ne fund te gjithe ato pic qe ndodhen aty!

Shihe dhe nje here, nese se ben dot shko tek Fjala ime per permiresimin e forumit dhe te tema avatari thuaji ketyre admineve se ta bejne ata pastaj! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

edda

Primus registratum

i mi eshte me i bukur, jam gjithmone wantend /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Hajde ha /pf/images/graemlins/laugh.gif jde!sa ju rre menja ene juve!Po pse ere kot ja kom von keto gjysllyket ktij gabelit tem!?
avatar 1-sh eshte i imi.Jo per nonji gjo te modhe po e ka miratue dhe bashkia.....

gurax

Pan ignoramus

Das Hirken ka ndonje plan djallezor ne koke, se eshte e pamundur te mohoje te verteten lakuriqe se di t'i dalloje jevgjit e vertete ne nje distance qe nga kryqezimi i nentkatshave e deri ke stacioni i trenit. Das malukaten Hirken! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

bebi

Primus registratum

mir e ka putraku. i ka ven syzet jevgut per me pa ma mire, por me sa duket syzet ju duhet juve te AF-se me shum, qe nuk e shihni hic se avatari me i bukur sa e shkeli temen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

tropporidere_per3.jpg

Ja ku keni in anteprima avatarin e dikujt, qe shpejt do e kuptoni cili asht /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Une e votoj si avatarin me te bukur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

astrit

Primus registratum

po une jam king stalle garip qymezi a se shifni. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Akoma juve more, nk diskutohet fare qe AVATARI IM shte jo vetem me i bukuri, por edhe me i harmonishmi dhe i mrekullueshem.KAQ /pf/images/graemlins/tongue.gif

marko

Primus registratum

Amon o njerez, po dihet qe ulerima marko ka avatarin me te bukur, fale djepit mbi barrikada.

Shqiptarja

Primus registratum

Avataret e te gjitheve jane te bukur..:0
Pervec tjerash,kur jemi duke folur pikerisht per avataret, ju lutem nese ka mundesi te me tregoni si mund te behet ndryshimi i tyre..sepse asnjera nga ato qe ofron AF nuk me pelqejne, me vjen keq por ky eshte realiteti, keshtu qe duke menduar se nuk kam mundesine e vendosjes se avatarit sipas deshires sime,une e kam zgjedhur kete qe e kam,...je qe edhe s'me pelqen aq shume,..andaj kerkoj te me ndihmoni ne ndryshimin e tij...

Ju faleminderit paraprakisht...
Shqiptarja...
:smash:
help.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif