Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

Erison700

Forumium maestatis
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

Pershendetje Rambla. Athere qellimi im i kesaj teme nuk ka qene qe ne te gjenim vetem avatara per nje-tje. Nese shikon avataret te postuar nga une do te shohesh qe shumica jane foto dhe jo avatare te vegjel. Dmth qellimi im ka qene qe te postoheshin edhe foto qe tu shkonin antareve te AF me pseudonimet e tyre, ose, ose nese dikush kishte krijuar nje imazh per dike mund te postonte nje foto per ate person. Ceshtje psikologjike.

Me ate qe lexova nga pershkrimi i yt, u mundova te gjeja dike indiferent, menefregist. Nuk e di sa i jam afruar ne tjeter sy por ne syrin tim, kjo foto mu duk e pershtatshme.

Gjith te mirat.

P.s.
Nuk e dija te ishe femer.

I love new york

Primus registratum
Re: Avatare per forumistat...te bukur, te shpif, qesharak, romantik...te gjith ketu!!!

cuno si humb kshu ti re dhe pastaj kujtohesh all of a sudden gjithe dashuri
me duket se me paske harruar fare :mad: :cry:

JoNiDa1

Primus registratum

Xander ma gjej dhe mua nje..se ma ke premtu /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Xandri ka hum,o me nai cep me It's me-ne ose pune diskosh!!
Kur te vish back mor cun do japesh llogari :smash:

hot

Hotgirl

o me kan maru avataret ktu e?? /pf/images/graemlins/blush.gif

blendiys

Primus registratum

Me mire ta mbyllin temen,Xandri mire dje qe ishte e Shtune ,dhe normalisht punon,po edhe sot????????? :smash:

olti

Neo

Per mAcen :)

cat.gif
cat.jpg

katze.schirm.dia.jpg
mini_cat2.jpg

versandlogo.gif
oksanakopf2.gif

wet_cat.gif
gatto.gif

Erison700

Forumium maestatis

uuu vdeksha una per juve qe ju ka zon meraku per muve. Pershendetje Blendit

Helena jam akoma ai i pari una, por vetem qe kam qene pak "i humbur" keto kohet e fundit dhe shpirti im romantik kishte humbur ne thellesine e nje konfuzioni. /pf/images/graemlins/laugh.gif

duoimage.jpg

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Xander ma gjej dhe mua nje..se ma ke premtu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ktu je pasi ke prere floket dhe me ore te mira
ArticoloTgCom86769immagine9.jpg

...kurse ketu je ne nje nga te shumtet debate me meshkujt
P.s. Supozoj qe eshte imazhi i mashkullit tek ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
fight.gif

hot

Hotgirl

sandro, e kam then una: horr norvegjie je!!! :eek: :eek: :eek: :smash: :smash:

blendiys

Primus registratum

hihihihhi
sa kom qesh!!
horr norvegjie
o Xander ore horr :smash: :thumbsup:

hot

Hotgirl

:lol: :lol: :lol:

Rambla

Primus registratum

Xander dhe Hoto, falemnderit per avatar tuaj. shume te veçant por me pelqejne, me bejne per te qeshur dhe fundja kjo eshte e rendesishme. tani po ju shpjegoj qe emri Rambla vjen nga las ramblas, nje rruge e famshme ne barcelone. eshte shume e bukur, ndodhen ca ndertesa te Gaudì, nje arkitekt i famshem spanjoll. e preferuara ime eshte "casa batllò" keshtu ne se e gjeni dhe e postoni do ma beni shume qejfin. thank's te dyve... :wave: :kiss:

hot

Hotgirl

ate rrugel e gjeta une ne foto kur po kerkoja per nickun tend edhe thashe kushedi seshte kjo se do ta kisha postuar..nejse po e kerkoj edhe njehere /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

walkingpeoplesmal.JPG

soo?? te pelqen me?? apo te gjej te tjera??

hot

Hotgirl

po kjo??
mosaicmiro.htm

Rambla

Primus registratum

ajo e para eshte e lezetshme, kurse kjo e dyta nuk duket shume...mgjth many thank's!!!

Rambla

Primus registratum

e dyta ne fakt nuk duket fare... /pf/images/graemlins/frown.gif